Само да попитам.

15.01.08
07:09

Не разбирам много от тренировки за това само да ви попитам губя ли си времето.Висок съм 181 и тежа 60 килограма.Нямам по много време  за това всеки ден тренирам по 2 пъти ,но за по 20 минути някаде.На лежанката правя 3 серии от по 12-13 вдигания така ,че след 3-тата да съм напълно изтощен .А междо вдиганията разпускам на боксова круша.Та гледам да ми се събират по 40 минути на ден.И преди лягане и след стване права лицеви опири и коремни преси.Неделя почивам.
Знам че тази тема сигурно ще ви се стори много глупава, но просто да знам дали само си губя времето.

Темата беше редактирана от novakzle на 15.01.08 07:09.

15.01.08
07:19

Да, губиш си времето, ако правиш само тези упражнения. Тренирай гръб и крака.

15.01.08
07:44

Ако почна и мъртва тяга по колко серии и по колко пъти да повтарям.Също с колко килограма да почна .

Мнението беше редактирано от novakzle на 15.01.08 07:45.

Зависи какво целиш. Ако искаш да ставаш голям, силен и здрав трудно ще стане с това. Ако искаш да си тонозиран, да се движиш и като цяло да подобриш ежедневието си - става.

FZ

15.01.08
10:07

казано от novakzle на 15.01.08, 07:09:

Не разбирам много от тренировки за това само да ви попитам губя ли си времето.Висок съм 181 и тежа 60 килограма.Нямам по много време  за това всеки ден тренирам по 2 пъти ,но за по 20 минути някаде.На лежанката правя 3 серии от по 12-13 вдигания така ,че след 3-тата да съм напълно изтощен .А междо вдиганията разпускам на боксова круша.Та гледам да ми се събират по 40 минути на ден.И преди лягане и след стване права лицеви опири и коремни преси.Неделя почивам.
Знам че тази тема сигурно ще ви се стори много глупава, но просто да знам дали само си губя времето.

Какво целиш с тези тренировки по два пъти на ден по 20 мин. ? Ако целиш покачване на мускулна маса , да губиш си времето .

15.01.08
10:11

казано от novakzle на 15.01.08, 07:09:

Прегледай сайта и си избери програма—> http://www.bb-team.org/fitness/workouts/all/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1