Повишаване на Кг

15.01.08
16:12

значи искам да кача някои друг килограм щото съм 175 и тежа 73кг.Вярно ли е че ако почна да земам протеин и после го спра ще стана пак като преди.И можели да ми дадете някакаф хранителен режим за покачване на КГ.Бяха ми казвали че Рибна маз била полезна ама ...

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.01.08 20:25.

15.01.08
16:20

Едно ми е странно... как може да се регистрираш във форум/да отвориш форумен раздел (че даже и грешен, по-скоро си е за хранителни режими  : )и чак да напишеш тема, а да не направиш само 1 клик в сайта и да прочетеш някои материали? :)

Килограми се качват с много ядене - 7-8 пъти на ден, без да се тъпчеш и да ти е тежко. Тоест, не на големи порции. Хапваш си хубави хранички, пилета, ориз, картофи, овесени ядки, плодове, зеленчуци. Аз лично съм против фанатичното изчисляване на калории/мазнини/т.н. за всяка порция, освен ако не се занимаваш професионално. Просто хапвай често.

И другото - изчисли си колко калории са ти необходими на ден. Ето ти удобен калкулатор: http://healthyfood.info.bg/Calculators.html. И така направи порциите с хубавото хапване така, че да надхвърляш броя на калориите, които си изчислил от калкулатора.

Мнението беше редактирано от Калоян Я. на 15.01.08 16:25.

15.01.08
17:34

а това вярно ли е за протеините???

15.01.08
17:56

Оки.. да погледнем хипотетично. Имаш нужда от 2000 калории/200 гр. протеин/300 гр. въглехидрати/25 гр. мазнини за да дебелееш. Приемаш всичко както си му е реда и дебелееш. Но след 2 седмици спираш и почваш да приемаш по 1000 калории на ден/100 гр. протеин/200 гр. въглехидрати/10 гр. мазнини (хипотетични цифри) - какъв ще е резултатът? Не мисля, че ще трупаш маса.

И защо толкова те интересуват тея протени? От колко време тренираш?

15.01.08
18:12

казано от Калоян Янкулов на 15.01.08, 17:56:

Оки.. да погледнем хипотетично. Имаш нужда от 2000 калории/200 гр. протеин/300 гр. въглехидрати/25 гр. мазнини за да дебелееш. Приемаш всичко както си му е реда и дебелееш. Но след 2 седмици спираш и почваш да приемаш по 1000 калории на ден/100 гр. протеин/200 гр. въглехидрати/10 гр. мазнини (хипотетични цифри) - какъв ще е резултатът? Не мисля, че ще трупаш маса.

И защо толкова те интересуват тея протени? От колко време тренираш?

еми тренирам от някаде 4-5 месеца защото имаше и период в които не бях сериозен.Сега пак почват щото до сега празници именни дни и такива.И питам за протеините защото мисля че имам нужда от тях и искам да ги пия!!

15.01.08
19:52

Аз не мисля, че имаш нужда все още, но ти си знаеш. Аз тренирам от 7 месеца, не съм взимал протеини до сега и нямам проблем с дигането. Смени си хранителния режим и остави протеините за по-късно.

15.01.08
20:03

казано от Калоян Янкулов на 15.01.08, 19:52:

Аз не мисля, че имаш нужда все още, но ти си знаеш. Аз тренирам от 7 месеца, не съм взимал протеини до сега и нямам проблем с дигането. Смени си хранителния режим и остави протеините за по-късно.

а това дет бях писал за протеина вярно ли е?А и Възможно ли е след сваляне на 4-5 кг да си станал по слаб в бутилка и китка дет се пада и как може да я оформя а не да е слаба

15.01.08
20:50

Не те разбрах много... Казвам ти, че щом ядеш много и вдигаш кила и щом спреш да ядеш - нормално е и да отслабваш. Протеините са хранителна добавка, която ти сподпомага вдигането на кила. Китката и бутилката какво ги мъчиш не разбрах :)

15.01.08
22:34

казано от Калоян Янкулов на 15.01.08, 20:50:

Не те разбрах много... Казвам ти, че щом ядеш много и вдигаш кила и щом спреш да ядеш - нормално е и да отслабваш. Протеините са хранителна добавка, която ти сподпомага вдигането на кила. Китката и бутилката какво ги мъчиш не разбрах :)

еми слаби са  преди бяха добре а сега ми изглеждат мн.слаби :S

15.01.08
23:02

казано от Beckhamchy на 15.01.08, 16:12:

значи искам да кача някои друг килограм щото съм 175 и тежа 73кг.Вярно ли е че ако почна да земам протеин и после го спра ще стана пак като преди.И можели да ми дадете някакаф хранителен режим за покачване на КГ.Бяха ми казвали че Рибна маз била полезна ама ...

Ако си начинаещ, заложи на правилното хранене и недей мисли още за пудрите. Няма да епротеина проблемния, ако спреш да тренираш и спаднеш. Рибеното масло за много неща е полезно, даже има и хубава статия из сайта заедно с лененото масло.

15.01.08
23:07

казано от Стоянчо на 15.01.08, 23:02:

казано от Beckhamchy на 15.01.08, 16:12:

Ако си начинаещ, заложи на правилното хранене и недей мисли още за пудрите. Няма да епротеина проблемния, ако спреш да тренираш и спаднеш. Рибеното масло за много неща е полезно, даже има и хубава статия из сайта заедно с лененото масло.

Бяха ми казвали също че и рибеното масло било вредно за сърцето май.А иначе какво точно преставлява защото аз попринцип не си падам по риба ....

16.01.08
08:41

Обратното е

16.01.08
08:51

Сам си направи изводите—> http://www.bb-team.org/articles/1016/
Прочети и за протеина—> http://www.bb-team.org/articles/1315/

...нали ти казах да прочетеш има статии, всичко на готово трябва да се даде...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1