Съвети?

15.01.08
18:40

Здр. на вс.Значи моля ви за помо6т.На 17 години съм,висок съм 185-6 тежа 75-77 кг.Преди съм се занимавал малко с футобол/незначително/,после баскетбол/не мн/и 4 год. професионален плувец.НО стана не6то/няма зн какво/и се отказах и зех че пропу6их...Преди 2 год почнах фитнес,ходех редовно,рядко пу6ех,но преди 10 месеца престанах и започнах пак доста да пу6а...Сега ги спирам и съм ре6ил да тръгна много сериозно.Упражненията ги знам и знам правилното изпълнение,знам кое за какво е ,но не знам точно как да ги комбинирам.Мисля да ходя 3 пъти седмично,сега съм 2ра смяна/от 1/,но след 3-4 седмици ставам 1ва смяна/сутрин/,така че мн ви моля да ми направите 1 програма-трен. и особено диета.Диетата не искам да е няква адски стрикна,нямам амбиций да ставам веднага някакъв огромен.Имам няколко не6та,които искам да оправя.Доволен съм от раменете си,гърдите и гърба,горе-долу бицепс и трицепс.Имам проблем с трапците-левия ми е много по-голям-и представа си нямам за6то.И последното и най-важно е корема-имам много гадни тлъстини под пъпа и съм леко отпуснат отсрани.Така че с 1 дума искам да се оформя и най-основно да сваля тлъстините под пъпа и отстрани.Благодаря предварително,ако не съм казал не6то,което трябва да знаете ме питайте,6те влизам често.А забравих-лежанка-80/серия 65-70/,флайс-12кг,придърпване на скрипец-70кг,чикия-45,повдигане на дъмбели встрани-12кг,сгъване на дъмбел за бицепс-10 серия,в програмате плс. да не участват крака,и да зн че преси мога да права много,но това с повдигането на крака за долен корем ми е адси слабо/с изпънати крака макс 8 пъти 2 сер./Благодаря предварително :)

15.01.08
18:51

Почваш с тази един месец http://www.bb-team.org/workout/1359/(дори и да си тренирал преди все пак..) . В търсачката в сайта пишеш “Равномерно балансиран режим” и “Калориен баланс”. Четеш и си правиш хранителен режим.Питай като не е ясно нещо.Тластините ще се махнат,не бери грижа.Ако ти е зор вкарай 20 мин кардио след трен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1