При тренировката за ръце

IC

15.01.08
19:03

Искам да попитам каква е разликата когато правя  ръце,първо да започна с бицепс и първо да започна с трицепс.Кое е по-добро според вас

Темата беше редактирана от icinkyyy на 15.01.08 19:03.

ST

15.01.08
19:21

за ръце аз ги редувам :бицепс,трицепс,бицепс,трицепс и т.н. ,но съ6то така голямо влияние оказват тежестите и самите упражнения :)

15.01.08
19:25

Принципно се почва с трицепса...Но аз не виждам разлика.

15.01.08
19:58

Трицепса първо особено, ако правиш френско при него.Като напомпаш бицепса, ако го правиш първо след това неможеш да правиш пълно движение на френското, защото бицепса е напомпен и пречи до известна степен.А и трицепса по мое мнение иска по-тежка тренировка, тоест повече сила ..

*D

15.01.08
20:20

Това, на което искаш да акцентираш е първо.

Мнението беше редактирано от *DA*MATHEMATICAN* на 15.01.08 20:25.

JO

15.01.08
21:08

неизбежно се напомпва бицепса независимо дали е 1ви или 2ри (което е добре)
това е и идеята на суперсериите като тренираш трицепс разтягаш бицепс и обратното
препоръчвам ти да си ги менкаш за кеф

15.01.08
22:47

Всичко зависи от това на коя мускулна група даваш приоритет. Ако бицепса ти изостава, се започва с него, ако трицепса не е наред го вкарваш първи. Иначе по общо правило винаги се почва от по-голямата мускулна група - а именно трицепса.

15.01.08
22:57

Аз спазвам правилото по-голямата мускулна група да е първа.

17.02.08
16:21

казано от icinkyyy на 15.01.08, 19:03:

Искам да попитам каква е разликата когато правя  ръце,първо да започна с бицепс и първо да започна с трицепс.Кое е по-добро според вас

Когато правиш пъвро бицепс се получава напомпване на бицепса, което при изпълнение на упражнения за трицепс скъсява обхвата на движение на упражненията за него. По-кратко не мога да се изразя!
Според мен правилното е да се правят упражнения за трицепс преди бицепса. А по-правилно е да се разделят в различни дни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1