16.01.08
09:14
Не знам дали е правилно така да се каже, но като цяло аз съм с дълги ръце... Като маймуна :D и в долната част бицепса се развива, обаче близо до рамото почти не и седи някак несиметрично... Какво упражнение помага да си фиксна така да се каже бицепса?
16.01.08
21:17
1во ръката не е само бицепс ;) 2ро явно т’ва ти е проблема ;) Ще тренираш повече трицепса и рамото и ще правищ клекове,за сега опстави на мира бицепса и така лека по лека ще почнеш да тренираш и бицепса пак ,но няма да забравяш трисепца и рамото и ръката ще се оправи,само с бицепс не става майка,ръката да не ти е само бицепс ;) и за предмишницата помисли,все пак това е 1вото нещо което се вижда като запретнем ръкави ;)
Мнението беше редактирано от Besnia2006 на 16.01.08 21:18.
казано от Franky на 16.01.08, 09:14:
Не знам дали е правилно така да се каже, но като цяло аз съм с дълги ръце... Като маймуна :D и в долната част бицепса се развива, обаче близо до рамото почти не и седи някак несиметрично... Какво упражнение помага да си фиксна така да се каже бицепса?
Води се, че втората “фаза” на упражнението 21 акцентира върху тази “горна” част на бицепса и в интерес на истината доса пъти съм имал треска, която се е локализирала там.
17.01.08
10:16
До сега там почти не съм имал мускулна треска, пък то си и личи че няма напредък, а кое е това упражнение :?
П.С
Бесния, не се изразих правилно и от там си ме разбрал погрешно. Аз не тренирам само бицепс, тренирам от 8 месеца кажи речи и си тренирам нормално без да наблягам повече на 1 мусклулна група или обратното. Целия проблем е точно в горната част на бицепса и затова попитах за него. Няма как да развия тази част на мускула с клекове... или с упражнения за трицепс. Ако беше така нямаше да го имам този проблем :)
Мнението беше редактирано от Станислав Димитров на 17.01.08 10:19.
21 се изпълнява от стоеж (ако някой иска и от скот, но така е доста тежичко). Аз използвам крив лост (някой може да го правят и с прав). Идеята е че имаш 3х7 бицепсови сгъвания с различна амплитуда -
1х7 от долна мъртва точка до средата на повдигането,
1х7 от средата на движението до горна мъртва точка и
1х7 цялата амплитуда на упражнението.
2-рата част товари по-високо бицепса.
18.01.08
00:43
Правиш концентрично сгъване прав на скрипец, това си се усеща точно в горната част на вътрешната глава на бицепса, но правилното изпълнение не е много лесно, но е добро!
17.01.08
19:08
ако е това което си мисля са ми казвали концентрично сгъване само че без да се опираш на крака
18.01.08
07:34
казано от Mothefucker на 17.01.08, 19:08:
ако е това което си мисля са ми казвали концентрично сгъване само че без да се опираш на крака
Ето това е. :)