19.01.08
13:21
тренирам яко и имам размери на ръката 40 гърба 120 тежа 85 кила висок съм 180 см
но искам малко повече сила и да имам повече спортна злоба препоръчайте ми да си взимам ли енимъл стак ще ми повреди ли с нещо досега съм пил 2 кутиики креатин с аминокиселини искам нещо от което да усетя прилив на сила на 17 години съм моля препоръчайте ми нещо благодаря предварително
Егати яко лапе си....не си харчи кините за глупости. За тия години си направо звяр и не ти трябва нищо освен яко ядене и блъскане.
19.01.08
15:45
ами за якото не съм як искам да кача силата и злобата си в тези неща съм слаб на канадска ме бият хора с ръце 33 затова искам нещо което да ме “събуди” малко харесах енимъл стак и затова ви питам дали ше ми се отрази добре или ще ми повреди
Btw и аз се чудих дали да не си го взема Анимал стака, но нещо се разубедих след като прочетох тва онова и се върнах на стандартното- креатин , протеин и амино :)
19.01.08
20:19
За незнаещите само да отбележа, че Анимал Стак не се произвежда вече и има само Анимал Стак 2, който е същият но без андростенедиона (прекурсор на тестостерона). Съдържа ЗМА и разни още стимулатори на тестостерона. Преди 2 дена в официалния сайт на Анимал Паковете прочетох мнения на американчетата, че ВРЪЩАТ ИМЕТО АНИМАЛ СТАК (без 2ката), НО НЕ Е ОРИГИНАЛНИЯ СТАК, а е Стак 2. Това е маркетингов трик, поради големия успех на Анимал Стак. Препоръчвам ти да си купиш Анимал М-Стак.
19.01.08
21:31
значи ми препоръчваш да си зема м стак така ли?
казано от kranista на 19.01.08, 15:45:
ами за якото не съм як искам да кача силата и злобата си в тези неща съм слаб на канадска ме бият хора с ръце 33 затова искам нещо което да ме “събуди” малко харесах енимъл стак и затова ви питам дали ше ми се отрази добре или ще ми повреди
За твоите години на размери си добре,но сепак кажи с к’ви кила тренираш...
но ако е заради канадската знаи,че не е до сила а до техника ;-)
А за анимъла ако имаш пари за харчене по добре си земи анимъл тест!
Ето ти линк с инфо за всички анимъл пакове http://www.animalpak.com/
Мнението беше редактирано от Olimp на 19.01.08 22:18.
19.01.08
22:21
целта ми е да се пооформя малко и да стана по силен това целя и харесах енимъл стак и питам дали ще ми помогне в целта ми
казано от kranista на 19.01.08, 22:21:
целта ми е да се пооформя малко и да стана по силен това целя и харесах енимъл стак и питам дали ще ми помогне в целта ми
Можеби,но това не е вълшебен тподукт,не очаквай чудеса...
Всичко зависи от теб и най вече от твоя режим на трениране,хранене и почивка!
20.01.08
09:34
друго което искам да питам е това дали енимъл стак е химия или добавка и дали ще ме прееебе нещо щото пишеше някъде че преебавал половата система и други простотии там
20.01.08
14:33
Както съм написал по-горе Анимал Стак вече не съдържа прохормони и няма да ти навреди на пацата ;)
Пробвай го, възможно е дори да усетиш някакъв ефект :)
Има един по-готин пак Енърджи Пак - по евтин е и ще ти даде много сила и енергия. Пие се до ранен следобяд.
А относно М-Стак - казват, че е за хардгейнери (слабички). По-силен е от Анимал Стак. Анимал ТЕСТ е подобрен Анимал М-Стак (пак съдържа флавони), но не си заслужава парите. По-добре комбинирай Стак и М-Стак за същите пари - ще имаш по-добър ефект.
ЕДИТ: А след като вече си решил да си купиш Анимал М-Стак, съветвам те да си купиш ЗМА и да ги комбинираш за още по-добър ефект. КРАНИСТЧЕ, ИСКАМ КАТО СВЪРШИШ ЦИКЪЛЧЕТО ДА СПОДЕЛИШ РЕЗУЛТАТИТЕ СИ :)
Много ще ми е интересно.
Мнението беше редактирано от jorro на 20.01.08 18:31.
20.01.08
15:38
в момента имам пари само да си купя м стак и мисля да си го купя, убедихте ме :) и все пак благодаря за разясненията