animal stack бихте ли ми обяснили дали да си го купя

KR

19.01.08
13:21

тренирам яко и имам размери на ръката 40 гърба 120 тежа 85 кила висок съм 180 см
но искам малко повече сила и да имам повече спортна злоба препоръчайте ми да си взимам ли енимъл стак ще ми повреди ли с нещо досега съм пил 2 кутиики креатин с аминокиселини искам нещо от което да усетя прилив на сила на 17 години съм моля препоръчайте ми нещо благодаря предварително

19.01.08
13:44

Егати яко лапе си....не си харчи кините за глупости. За тия години си направо звяр и не ти трябва нищо освен яко ядене и блъскане.

KR

19.01.08
15:45

ами за якото не съм як искам да кача силата и злобата си  в тези неща съм слаб на канадска ме бият хора с ръце 33 затова искам нещо което да ме “събуди” малко харесах енимъл стак и затова ви питам дали ше ми се отрази добре или ще ми повреди

19.01.08
16:16

Btw и аз се чудих дали да не си го взема Анимал стака, но нещо се разубедих след като прочетох тва онова и се върнах на стандартното- креатин , протеин и амино :)

JO

19.01.08
20:19

За незнаещите само да отбележа, че Анимал Стак не се произвежда вече и има само Анимал Стак 2, който е същият но без андростенедиона (прекурсор на тестостерона). Съдържа ЗМА и разни още стимулатори на тестостерона. Преди 2 дена в официалния сайт на Анимал Паковете прочетох мнения на американчетата, че ВРЪЩАТ ИМЕТО АНИМАЛ СТАК (без 2ката), НО НЕ Е ОРИГИНАЛНИЯ СТАК, а е Стак 2. Това е маркетингов трик, поради големия успех на Анимал Стак. Препоръчвам ти да си купиш Анимал М-Стак.

KR

19.01.08
21:31

значи ми препоръчваш да си зема м стак така ли?

19.01.08
22:11

казано от kranista на 19.01.08, 15:45:

ами за якото не съм як искам да кача силата и злобата си  в тези неща съм слаб на канадска ме бият хора с ръце 33 затова искам нещо което да ме “събуди” малко харесах енимъл стак и затова ви питам дали ше ми се отрази добре или ще ми повреди

За твоите години на размери си добре,но сепак кажи с к’ви кила тренираш... 
но ако е заради канадската знаи,че не е до сила а до техника ;-)
А за анимъла ако имаш пари за харчене по добре си земи анимъл тест!
Ето ти линк с инфо за всички анимъл пакове http://www.animalpak.com/

Мнението беше редактирано от Olimp на 19.01.08 22:18.

KR

19.01.08
22:21

целта ми е да се пооформя малко и да стана по силен това целя и харесах енимъл стак и питам дали ще ми помогне в целта ми

19.01.08
22:45

казано от kranista на 19.01.08, 22:21:

целта ми е да се пооформя малко и да стана по силен това целя и харесах енимъл стак и питам дали ще ми помогне в целта ми

Можеби,но това не е вълшебен тподукт,не очаквай чудеса...
Всичко зависи от теб и най вече от твоя режим на трениране,хранене и почивка!

KR

20.01.08
09:34

друго което искам да питам е това дали енимъл стак е химия или добавка и дали ще ме прееебе нещо щото пишеше някъде че преебавал половата система и други простотии там

20.01.08
13:53

Споко пич нищо нямя да ти стане ;-)

JO

20.01.08
14:33

Както съм написал по-горе Анимал Стак вече не съдържа прохормони и няма да ти навреди на пацата ;)
Пробвай го, възможно е дори да усетиш някакъв ефект :)
Има един по-готин пак Енърджи Пак - по евтин е и ще ти даде много сила и енергия. Пие се до ранен следобяд.

А относно М-Стак - казват, че е за хардгейнери (слабички). По-силен е от Анимал Стак. Анимал ТЕСТ е подобрен Анимал М-Стак (пак съдържа флавони), но не си заслужава парите. По-добре комбинирай Стак и М-Стак за същите пари - ще имаш по-добър ефект.

ЕДИТ: А след като вече си решил да си купиш Анимал М-Стак, съветвам те да си купиш ЗМА и да ги комбинираш за още по-добър ефект. КРАНИСТЧЕ, ИСКАМ КАТО СВЪРШИШ ЦИКЪЛЧЕТО ДА СПОДЕЛИШ РЕЗУЛТАТИТЕ СИ :)
Много ще ми е интересно.

Мнението беше редактирано от jorro на 20.01.08 18:31.

KR

20.01.08
15:38

в момента имам пари само да си купя м стак и мисля да си го купя, убедихте ме :) и все пак благодаря за разясненията

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1