Осем плочки?

20.01.08
21:01

защо някой хора имат 8 плочки  аз имам 6 Оо мисля си че се цепи средния ред ама само си го мисля и ако е така някой да ме светне как става :) благодаря

пп така съм го написал че .... става въпрос за коремните мускули ..

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:51.

20.01.08
21:03

Защото така са се родили. Нищо не можеш да направиш по въпроса.

MO

20.01.08
21:20

Ти се радвай че имаш 6 имам предвид ако си ги изкарал защото някой това се стремят с месеци и пак не го постигат :)

20.01.08
22:07

казано от Петко К на 20.01.08, 21:03:

Защото така са се родили. Нищо не можеш да направиш по въпроса.

Петко винаги съм чел мненията ти с внимание и интерес и в повечето случаи съм ги приемал за правилни, но този път не мога да се съглася: клик.

Your abs are actually one long sheet of muscle called the rectus abdominis. Running horizontally across that sheet of muscle are three tendons that hold the muscle in place over the intestines. Another tendon, called the linea alba, divides the rectus abdominis into two parts, creating four pairs of sections. This makes the abdomen an eight-pack—not a six-pack, as most people believe.

Мнението беше редактирано от Калоян Я. на 20.01.08 22:08.

20.01.08
23:08

Това не променя казаното от мен.

21.01.08
07:23

Така де, на мен ми звучи като извадено от учебник по анатомия. Смисъл, че е редно всеки нормален човек да ги има тея мускули, просто при някои да не се изразени => все нещо би трябвало да може да се направи по въпроса :D

21.01.08
07:55

Има топ културисти със несиметрична преса, или пък само с по два реда плочки, вместо три. Ако можеше да се направи нещо по въпроса, щяха да са го направили.

21.01.08
10:33

Мерси за информацията, не бях запознат.

21.01.08
22:38

да еба дефектен съм :/

здраве да е ще пием бира нали :)

22.01.08
08:28

Генетика батко. Ако сте забелязали пресата на Рони има една голяма вдлъбнатина точно по средата, а на Джей е изместена. За това няма лечение .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1