Лицеви опори

02.01.08
18:47

Здравейте,имам следния проблем.Преди тренирах вкъщи правех всякакви упражнения най-вече лицеви опори.Бях стигнал до една прилична бройка 20,25 .По празниците обаче спрях всякаква физическа дейност,понадебелях с няколко килца и реших да вляза във форма.Проблемът е че днес когато почнах да правя лицеви опори направих три и след това повече неможах.Направо се уплаших колко съм се отпуснал.Чувствам се доста натежал и ми е неприятно.Твърдо съм решил да влеза пак във форма но просто вече не знам как.Как мога отново да вдигна бройката на лицевите опори?Може би с малко дигане на гири и кофички ще стане работата?

02.01.08
19:04

с постоянство ще стане работата.прави си всеки ден по колкото можеш и след седмица-две ще си върнеш формата

Мисля, че два материала за лицевите опори ще ти дадат идеи:

Лицеви опори
Индийски лицеви опори

MO

02.01.08
22:17

Ти щом 3 лицеви праиш кви кофички :lol:  прави си лицеви всеки ден както ти казах по горе в продължение на някокло седмици ще върнеш форма, погледни сайта скоро имаше тема как да се върнем във форма.

06.01.08
18:54

Да,следвай тези съвети но си помисли и за храненето

ST

15.01.08
19:32

излизаи всеки ден да ти4а6 (имам предвит сериозно ти4ане ,а не до кварталния магазин и обратно ) и след няколко дена 6те види6 разликите в лицевите ;)

15.01.08
21:50

hi във форума имаше една програма от лицеви опори само дето пишеше,че ако я правиш накрая вече ]е можеш по 100 лицеви да правиш наведнъж.пробвах я и наистина имаше ефект sry че не давам линк ама не мога да я намеря нещо прерових сума ти и страници.потърси я заслужава си наистина :) и само да попитам с какво бягането помага за лицевите понеже ми е инт а никъде не намерих инфо  (sry че спамя темата ама мисля че има връзка) :)

ST

16.01.08
12:19

Ами ти4ането специялно помага за вси4ко (наи-об6то казано) както за издражливост (което е наи-важното за лицевите,6ото секи може да направи 50-60 ама дали 6те издаржи пове4е ;) ) така и за отслабване (което му требва на тоя пи4 ) :)

22.01.08
17:51

Според мен, не е нужно да почваш веднага с лицеви. Имам предвид, че не това е идеалният начин да влезеш във форма пак. С тичането ще свалиш килца, но зимата да тичаш по тоя лед не е за препоръчване :) Може би ако правиш упражненията които правиш по принцип, но по - малки серии, ще подейства положително. Поне аз така бих направил.

ST

23.01.08
14:05

Лицеви опори на колене - Изпълнението е като при класическият вариант с тази разлика, че опорната точка са коленете, а не ходилата. Този вариант е по-лесен за изпълнение и може да го използвате за довършване на серията, когато Ви е трудно да довършите с другите видове лицеви опори : http://www.bb-team.org/exercise/1175/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1