23.01.08
19:16
Здравейте на всички! Искам да попитам как мога да акцентирам върху долните гърди в домашни условия. Под домашни условия разбирайте, че имам лост, дъмбели, ластици и ръце и крака за лицеви :)! Интересува ме дали със лицевите опори може да се направи нещо по въпроса, като например да се правят под друг наклон или нещо подобно, надявам се, че ще успеете да ми помогнете! Благодаря за това, че ме изслушахте !!!
23.01.08
19:24
http://www.bb-team.org/exercise/2219/
Ми ако държиш на лицевите.. ръцете трябва да са на нещо по-високо,но за долната част най-доброто са кофичките!
24.01.08
13:45
не исках да пускам нова тема за това 6те задам моя въпрос тука .... След като имам достатъ4но мускулна маса на гърдите с какви упражнения да запо4на да ги оформям ?
24.01.08
14:06
изолиращи мисля
24.01.08
17:41
казано от niksoft на 23.01.08, 19:16:
Здравейте на всички! Искам да попитам как мога да акцентирам върху долните гърди в домашни условия. Под домашни условия разбирайте, че имам лост, дъмбели, ластици и ръце и крака за лицеви :)! Интересува ме дали със лицевите опори може да се направи нещо по въпроса, като например да се правят под друг наклон или нещо подобно, надявам се, че ще успеете да ми помогнете! Благодаря за това, че ме изслушахте !!!
Малко трудно ще направиш някакво качествено упражнение за долни гърди в домашни условия :coolsmile:
Правиш лицеви обаче си качваш краката на стол или на високо и ръцете да са ти на нивото на долните гърди....и така те бие повече там ;)
казано от Ga77aCa на 24.01.08, 20:34:
Правиш лицеви обаче си качваш краката на стол или на високо и ръцете да са ти на нивото на долните гърди....и така те бие повече там ;)
Грешиш,когато краката са на високо,а ръцете на пода е за горни гърди!!!
27.01.08
16:28
казано от Стоянчо на 25.01.08, 17:05:
Кофички между 2 стола.
Полукофичките не засягат само трицепс :roll:
казано от Mothefucker на 27.01.08, 16:28:
казано от Стоянчо на 25.01.08, 17:05:
Кофички между 2 стола.
Полукофичките не засягат само трицепс :roll:
Защо полу?
Ами стандартни лицеви само че ръцете трябва да са по-надолу. Ако са обаче на нивото на раменете(като ширина говоря) си става чиста тренировка за трицепс ;)
29.01.08
12:56
казано от Vasko на 29.01.08, 07:54:
Ами стандартни лицеви само че ръцете трябва да са по-надолу. Ако са обаче на нивото на раменете(като ширина говоря) си става чиста тренировка за трицепс ;)
По надолу 6те ре4е .... ? А на каква 6ирина трябва да са ръцете 4е да бъде за гърди ?
29.01.08
13:06
Eми защото трябва бая високи столове да намери за нормални кофички :roll:
казано от Mothefucker на 29.01.08, 13:06:
Eми защото трябва бая високи столове да намери за нормални кофички :roll:
Не е нужно да са чак толкова високи, нормални столове и сгъва краката в коленете и пусна надолу ;) Единствения проблем е, че може облегалките да се съберат по време на упражнението под натиска и изместването на центъра на тежестта...
31.01.08
11:49
казано от Vasko на 29.01.08, 07:54:
the_one ви го повтори сумати пъти: ако искаш да тренираш горна гърда, тогава си вдигаш краката на високо, ако искаш да тренираш долна гърда, тогава вече ръцете трябва да са на високо!