24.01.08
15:17
Та имам много големи крака и гъз. Бих искал ако може да ме посъветвате какви упражнения са подходящи за да ги накарам да отслабнат. Краката ми са доста мазни. Обиколката на бедрото ми е към 95 см. Представете си колко ми е лесно да си намеря дънки :D Та решил съм да почвам фитнес и краката са едно от нещата които искам да смаля и урелефя евентуално, без да растът повече, защото ако пораснат още малко направо незнам :(
24.01.08
15:28
амиии 6том не иска6 да растат наи-добре е ти4ане .... то ве4е няма сняг и е перфектно за ти4ане ;)
24.01.08
15:57
Размерът на бедрото при какъв ръст и лично тегло е измерено?
24.01.08
16:12
Ръст: 181 см.
Тегло: 130-140 кг. не съм се теглил скоро :) ама съм някъде там последно бях 130 :)
24.01.08
16:14
малеее пи4 аз сум толкова висок и съм 70 кила :О
24.01.08
16:19
Аз бях 70 кила в 5-ти клас :) :P
Та кажете сега какви упражнения за тез крака да правя, че да ги смаля и да се оформят малко :) Крос мисля, че е добра идея и ще се опитам да бягам, но ще видя :)
WOW ами аз така като гледам колко килца си ще трябва и други неща да пооформяш.Аз примерно като започнах бях с много мазни крака и задник,но с течение на упражненията и на кардиото(тичане) мазнините просто се стопиха и в момента мога да кажа,че краката са ми доста добри(пък женската част сподела това ми мнение :P ) .Та там му е майката-тичане.А също и подскоци на въже-ИДЕАЛНИ са за крака,прасец.Но сигурно ще ти е трудно още от сега да ги правиш-може би малко по-нататък в тренировките ги включи и подскоците ;) .
Късмет
24.01.08
18:21
напомня ми за краката и за бицепса на госпожата ми по БГ тя не е дебела в тялото ама нз откаде ама има към 39 ръка :lol: и бедрата са некви огрмони просто не мога да ги опиша
24.01.08
20:20
На 21 години, ходил съм на фитнес ама по 1-2 месеца лятото и то не много редовно :)
Както многобройно е повтаряно във форума килограми се свалят с правилно хранене,а не с упражнения.И не можеш да сваляш само от краката-когато отслабваш сваляш навсякъде.Моя съвет е да влезнеш веднага в залата и някой със нужните познания да ти състави хранителен и тренировъчен режим по такъв начин че да сваляш умерено(а не да свалиш 30 кг. за 1 месец вследствие на което да увиснеш и да се чудиш как да ги прибереш тия кожи).Тичането не ти го препоръчвам защото килограмите ти са доста и можеш да направиш някой фал със колянните стави.
П.С. Винаги съм се чудел на хора които чакат да станат по 130-140 кила и чак тогава се сетят че това не е нормално и трябва да отслабнат.
24.01.08
20:57
Аз винаги съм си бил пълен :P Тренирал съм академично гребане 6 години и под 90 кила не съм слизал макар, че това е спорт който ти стопява лагерите. Варирах 90-105 кг. И като спрях да тренирам и хоп едни 20-30 кила отгоре :)
24.01.08
21:54
Лека диета, отначало нормално кардио, след това кардио с променливо темпо, повечко изолация на мускулите и си готов.
25.01.08
08:08
Ами да се надяваме, че с това ще стане :) Като почна фитнес ще си отворя и дневниче :) В спортното някои спортове ги караха да си водят спортен дневник :)