23.01.08
21:18
Здравейте, понеже съм ученик и бях на курсове не можах да ходя на фитнес от около 2 месеца и половина. Тренирал съм 2 години горе долу и искам да ми кажете, с каква програма да започна възтановяването на загубената маса, някакви диети и евентуално да ми кажете кои са най-добрите добавки за възстановяване на загубена маса. Благодаря ви предварително :)
Темата беше редактирана от ivanvazov на 23.01.08 21:18.
24.01.08
12:12
за тея 2 години стаж не натрупа ли поне малко опит да си отговориш на въпросите?
почваш почти от нулата* - тва е човече :(
*ако си се обездвижил пред компютъра предимно и до някое кафенце да си си седял, защото като не използваш мускула тялото не счита за нужно да го храни и го гори.
Мнението беше редактирано от jorro на 25.01.08 16:16.
казано от ivanvazov на 23.01.08, 21:18:
Здравейте, понеже съм ученик и бях на курсове не можах да ходя на фитнес от около 2 месеца и половина. Тренирал съм 2 години горе долу и искам да ми кажете, с каква програма да започна възтановяването на загубената маса, някакви диети и евентуално да ми кажете кои са най-добрите добавки за възстановяване на загубена маса. Благодаря ви предварително :)
Повярвай ми тези 2 месеца и половина, ако си се хранил правилно не би трябвало да са се отразили кой знае колко. Просто подходи разумно към ситуацията и не се лакоми със завръщането в залата да се мяташ на големите стари тежести, а го дай по-встъпително. 2 години не са малко, но не са и много. Що се отнася до добавките, те магия няма да извършат. Добавките ако сега ги започнеш ще е като след дъжд качулка, имам предвид, че ако беше пил примерно някакво протеинче през 2-та месеца почивка и освен това бе ял правилно маса нямаше да загубиш. Това не означава, че протеина сега не ти е добре дошъл.