25.01.08
15:57
Значи искам да попитам по колко повторения да правя за да имам ефект и как да го правя упражнението....смисъл бързо-бавно ?!За момента го правя в нас с дъмбели с общо тегло 30 кила....малко са за трапец,но за момента повече нямам....мерси предзварително.....просто искам да го напомпам здраво... :) Това ми е един от любимите мускули :)
25.01.08
16:26
Когато го правиш горе задържай да видиш как по добре идва.Бавно го прави.
Големи кила - много повторения тва е рецептата. А ако си навит пробвай така - стигаш до отказ и на последното повторение вдигаш и задържаш 10-15 секунди - помпането е умопомрачително
26.01.08
14:57
казано от Ga77aCa на 25.01.08, 15:57:
Значи искам да попитам по колко повторения да правя за да имам ефект и как да го правя упражнението....смисъл бързо-бавно ?!За момента го правя в нас с дъмбели с общо тегло 30 кила....малко са за трапец,но за момента повече нямам....мерси предзварително.....просто искам да го напомпам здраво... :) Това ми е един от любимите мускули :)
След като обиждаш всички посетители на форума с твоя подпис защо задаваш въпроси на тема бодибилдинг , а :ohh:
26.01.08
15:49
И аз много мразя такива с тва мнение имаше такава тема в сблъсък и само се видя колко са прости тия дето бяха “За” защото изкараха така че изкарваме по “цял ден” в залата и сме най-големите комплексари и тъпанари на света... Ама иначе харесват хора с големи мускули... пълни идиоти :)
Написал съм го под формата на майтап....но явно някой хора нямат чуство за хумор.
26.01.08
17:55
извинявам се обърках темата просто един днеска беше написал пак тема за трапец че иска да го смали и се обърках
Мнението беше редактирано от Mothefucker на 26.01.08 21:09.
казано от Mothefucker на 26.01.08, 17:55:
хаха имам ... относно трапеца не прави тяга щом не те кефи голям мен ама не знам кво не му харесваш на голям трапец
Така и не можах да ти разбера този пост....написал съм,че искам да го напомпам .... а ти ми казваш,че съм казал противоположното.... :-/
Тренирай трапеца през тренировка с лост и с дъмбели. Изпълнението няма нужда да е бавно, а просто с умерено темпо.
казано от Стоянчо на 28.01.08, 15:04:
Тренирай трапеца през тренировка с лост и с дъмбели. Изпълнението няма нужда да е бавно, а просто с умерено темпо.
А за въртенето с дъмб. какво мислиш?
казано от Dancho` на 29.01.08, 14:00:
казано от Стоянчо на 28.01.08, 15:04:
А за въртенето с дъмб. какво мислиш?
Въртене в смисъл - като повдигнеш раменете и да направиш ротация? Абсурд! Води до износване на стави и само контузии в рамото. Движението е вертикално нагоре и после надолу.
29.01.08
21:27
Какво съм забелязъл при повечето хора отностно трапеца... или го имаш или го нямаш. Звучи тъпо, но е факт. Аз трапец специално правя 1-2 пъти месечно. Иначе само тягата ми стига.