Зала и свбодни тежести?!

ZO

30.01.08
09:34

Здравейте! Имам малко въпросче и кажете кво мислите! :) Тренирам си аз в къщи, направил съм си малко фитнесче т.е. имам само свободни тежести щанги и дъмбели...имам и лежанка. Обаче едно приятелче ми каза, че било МНОГО по - добре да ходя на зала от колкото да си тренирам така с моите работи! А вие как мислите само със свободни тежести ще мога ли да направя мускули? или ще е доста по - добре ако ходя на фитнес където освен свободни тежести има и скрипци и машини? Ще направя ли повече мускули ако ходя на зала?!

30.01.08
09:39

АКо имаш достатъчно дъмбели,щанги и тежести както и лежанка(също е добре и наклонена лежанка)и поставка за лоста с възможност за клек не ти трябва зала.Свободните тежести са му майката,стига да имаш добро оборудване за базови упражнения като лег,клек,тяга,гребане.Сложи си и един лост за набиране и си 6!

30.01.08
09:49

казано от Zoning на 30.01.08, 09:34:

А вие как мислите само със свободни тежести ще мога ли да направя мускули?

Абсолютно.

30.01.08
10:31

казано от Zoning на 30.01.08, 09:34:

Здравейте! Имам малко въпросче и кажете кво мислите! :) Тренирам си аз в къщи, направил съм си малко фитнесче т.е. имам само свободни тежести щанги и дъмбели...имам и лежанка. Обаче едно приятелче ми каза, че било МНОГО по - добре да ходя на зала от колкото да си тренирам така с моите работи! А вие как мислите само със свободни тежести ще мога ли да направя мускули? или ще е доста по - добре ако ходя на фитнес където освен свободни тежести има и скрипци и машини? Ще направя ли повече мускули ако ходя на зала?!

У дома си имам крив лост, дъмбели и пейка. Правя всичко за гърди и ръце, а за гръб само нямам прав лост за да правя чукове. Иначе си ходя на зала заради настроението. Мисълта ми е, че също толкова пълноценна тренировка правя за гърди и ръце у нас както и в залата (особено сега както съм в сесия нямам време за зала).

30.01.08
11:05

Аз тренивам вкъщи. Създал съм си, необходимите според мен условия и не мисля, че би имало разлика, ако тренирам в зала, освен че ще губя повече време в транспорт и чакане за уреди. :)
Е, жертвал съм ‘малко’ място вкъщи, ама к’во толкоз.

достатъчно дъмбели,щанги и тежести както и лежанка(също е добре и наклонена лежанка)и поставка за лоста с възможност за клек не ти трябва зала.

Абсолютно. :)

30.01.08
11:15

Големите и плътни мусколи се правят със свободни тежести, а не на машини.

30.01.08
11:54

30.01.08
12:25

Давай със свободните тежести таме истината.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1