27.01.08
18:55
Понеже тренирам само в нас не ходя на фитнес искам да питам дали е достатачно това.Имам лежанка,дъмбели,прав лост,лост за бицепс,лост за трицепс.
1 ден-понеделник-
гръб-гребане с дъмбел 4по10.
гребане с щанга 4по10.
задно рамо едно упражнение 4по10.
трапец едно упражнение 4по10 с щанга-понякога сменявам с дъмбели.
бицепс-крив лост 4по10.
чукове с дъмбели 4по10.
коремни преси 4по20-25 понекога и по 30.
2 ден вторник-
почивка.
3 ден-сряда-
гърди-лег 4по10 с щанга.
полу лег 4по10 с щанга-понякога сменявам с дъмбели.
флаис с дъмбели.
трицепс-тесен хват от лег 4по10.
второто упражнение го сменям всеки път с различно понеже мисля че така има по голям ефект4по10.
4 ден-четвъртък-
почивка.
5 ден-петък-
рамо-паменни преси с щанга-понякога сменявам с дъмбели
разтваряне в страни с дъмбели
крака-едно упражнение-защото имам пирони в крака от падане с мотор и не мога да правя повече.
прасец повдигане на пръсти с щанга.
6 ден-събота
почивка.
7 ден-неделя
почивка.
Това правя преди тренирах през ден обаче мисля че няма смисъл поне за 1та година.Пия суроватачен протеин Ultra Whey Pro на Universal и bcaa 2000 пак на universal.Имам доста мазнина по корема(по точно бая сланина)и малко по гърдите.Искам да сваля там колко може и да качвам на ръцете раменете и гърба.Висок сам176-177см.86 кг 25 г.Добре ли е като цяло или нещо да променям?Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Nike09 на 27.01.08 19:12.
Предполагам, че просто си пропуснал да напишеш, кога тренираш трицепсите?
Кога ги правиш - при гърдите или при рамото?
Може би да сложиш мъртва тяга при гръб, а гребането с дъмбел да отиде след гребането с щанга. Допускам, че умишлено пропускаш тягата, заради това с мотора... Нямаш ли лост за набиране, би било хубаво да ги включиш в тренировката си - аз поне съм им фен?
трицепс-тесен хват от лег 4по10.
второто упражнение го сменям всеки път с различно понеже мисля че така има по голям ефект 4по10.
Като правя за горни гърди не се натоварват.Усещам натоварване на трицепс и рамо повече.Пробвах различни методи на изпълнение но се тая.Някои може ли да ми каже как се правят правилно лег и на 45 градоса за горни гърди?А за бицепс и трицепс по 2 упражнения добре ли е или са малко?Като ги правя бицепс с гръб и трицепс с гърди.
Петко К - не пускай поредни мнения!
Мнението беше редактирано от Петко К на 30.01.08 22:58.
казано от Nike09 на 30.01.08, 21:56:
Като правя за горни гърди не се натоварват.Усещам натоварване на трицепс и рамо повече.Пробвах различни методи на изпълнение но се тая.Някои може ли да ми каже как се правят правилно лег и на 45 градоса за горни гърди?
Писал съм го много пъти, но все пак накратко - и при лег и при полулег, трябва лопатките да са събрани назад, гърдите изпъчени максимално, да има стабилна опора с краката и лека лека чупка в кръста. При така заетото положение, специално при полулег, лоста се спуска под контрол до ключиците и се изтласква мощно нагоре. Лактите в страни, ако целта е максимално да участват гърдите.
Ето ти клипче с правилното изпълнение и обърни внимание на наместването на тялото върху лежанката, точно за него говорех горе
http://www.youtube.com/watch?v=_2QEmtTmqPA
Мнението беше редактирано от Петко К на 30.01.08 22:55.
Също така, наклонът трябва да е 30ина градуса. :)
х2 упражнения за бицепс и трицепс е добре.
Мерси момчета.И още нещо тренирам от 2 мецеца и половина а ръцете не са ми пораснали и сантимър.Мисля че това нее нормално.Имам бая мазнини и се стрема да ги свалям и същевременно да качвам чисто.Правя по 4 серии с по 10 повторения за всички мусколни групи.Може ли да се качва така или само си губа времето?И ако не може мога ли да правя всичко за маса освен гърдите там имам още за оформяне?Даите некакъв савет защото нещо изгубих стимул.По горе сам написал какво пия.Мисля даже да си зема и амино 1900 Universal да ги пия преди лягане само.Мерси предварително.
Мнението беше редактирано от Nike09 на 31.01.08 01:41.