Критикувайте !!!

ГП

31.01.08
09:59

Здравейте!На 19 години съм 185см висок,90кг,имам доста мазнини по тялото осбобено долната част на корема и гърдите.Навремето бях “лоена топка”.Т мисля да чистя като спазвам хранителен режим + силови тренировки + кардио (велоаргометър).За информация обиколката при пъпа ми е 100см отпуснат.
ден 1-силова тренировка-гърди 4 упражнения по 3-4 серий по 10-12 повторения
ден 2-кардио тренировка 30-40 минути умерено темпо (15-17километра)+корем
ден 3-силова тренировка-гръб 4 упражнения 4 серий 8-10 повторения + трапец 2 упражнения по 4 серий
ден 4-кардио тренировка + корем
ден 5-силова тренировка-ръце бицепс 3 упражнения по 4 серий 8-10 повторения;Трицепс 3 упражнения 4 серий 8-10 повторения
ден 6-кардио тренировка + корем
ден 7-силова тренировка-рамо 4 упражнения по 3 серий по 10 повтроения + крака 3 упражнения 5 серий 12 повторения
ден 8-кардио тренировка + корем
...
...
...
Очаквам коментар ... хранителния режим е НВД.Като си позволявам сладко 1-2 дена седмично след силова тренировка (шоколад,мед)минимално количество

BU

31.01.08
10:53

казано от Goshku88 на 31.01.08, 09:59:

Здравейте!На 19 години съм 185см висок,90кг,имам доста мазнини по тялото осбобено долната част на корема и гърдите.Навремето бях “лоена топка”.Т мисля да чистя като спазвам хранителен режим + силови тренировки + кардио (велоаргометър).За информация обиколката при пъпа ми е 100см отпуснат.
ден 1-силова тренировка-гърди 4 упражнения по 3-4 серий по 10-12 повторения
ден 2-кардио тренировка 30-40 минути умерено темпо (15-17километра)+корем
ден 3-силова тренировка-гръб 4 упражнения 4 серий 8-10 повторения + трапец 2 упражнения по 4 серий
ден 4-кардио тренировка + корем
ден 5-силова тренировка-ръце бицепс 3 упражнения по 4 серий 8-10 повторения;Трицепс 3 упражнения 4 серий 8-10 повторения
ден 6-кардио тренировка + корем
ден 7-силова тренировка-рамо 4 упражнения по 3 серий по 10 повтроения + крака 3 упражнения 5 серий 12 повторения
ден 8-кардио тренировка + корем
...
...
...
Очаквам коментар ... хранителния режим е НВД.Като си позволявам сладко 1-2 дена седмично след силова тренировка (шоколад,мед)минимално количество

Нещо много се бъркаш. ” (15-17километра) “. Аз когато бях в добра форма бягах 7 км и нещо за 60 минути....Ще ме улесниш много ако напишеш и кои точно упражнения правиш.После според мен много ще се улесниш ако сложиш бицепса при гърба и трицепса при гърдите.Така няма да ти отнема 8 дена за програмата.Така остава един излишен ден почивка просто.Корема ти е много да го правиш 4 пъти. 2-3 пъти максимум.И пак трябва да науча какви упражнения правиш.

31.01.08
13:23

С тази програма, ако вдигаш с максимална за посочените повторения тежест/което не те съветвам да правиш/ ще ти трябват някакви добавки за възстановяване/протеин или амино, карнитин или нещо друго, но не креатин/, както и много ставилно ядене на бавни въглехидрати. И без никакви бързи, освен след силова трен. примерно.

Абе доста изтощителна си е програмата по мое мнение за да се изпълнява качествено. Незнам каква ти е заетостта, ама доста време ще отнема. Яденията ти трябва да са 4 Минимум.

ГП

31.01.08
14:15

Благодаря за мненията първо.
Ами въглехидрати ям само преди обяд (преди тренировка) след нея както съм написал 1-2 пъти седмично нещо сладичко.иначе гледам да ям през 3-4 часа максимум пада се там някъде 4-5 яденета на ден.Въглехидратите са от рода на овесени ядки,варен боб,леща,ориз,картофи,грах...
Като споменаваш заетостта се извинявам има малък пропуск ... 7 и 8 ми ден са ми кардио-след дневни смени иии 9ти ден отива рамо ... като после почвам пак кардио-гърди ....а за 15-17 километра говоря за въртене на колело пич :) иначе тичане ще ми дойде в повечко ;) а за упражненията гледам да ги сменям по някое и друго упражнение разменям в тренировките ... не мога да кажа с точност кога за гърди примерно какво правя ... почти всеки път някое упражнение е различно.
...за добавки мисля да си зема Л-карнитинче по 1 грам дневно.
Ако имате още какво да кажете да критикувате ... с удоволствие чакам.
Успех !!!

Мнението беше редактирано от Георги Попов на 31.01.08 14:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1