Програмата по която тренирам-мнения?

CJ

03.02.08
19:53

Добър вечер на всички!
Как ви се струва седмичната програма по която тренирам:

Понеделник:
Гърди-лег-4х8,полулег-4х8,обратен лег-4х8,флайс-3х8
Бицепс-бицепсово сгъване от стоеж-3х8,бицепсово сгъване на скрипец-3х8,скотово-3х8

Сряда:
Гръб-набиране-3х6,придърпване на скрипец пред гърди-3х8,зад врат-3х8,хоризонтален-3х8,мечка 3х12.
Трицепс-трицепсово разгъване на горен скрипец-3х8,също трицепсово разгъване.но тука сменям хватките с въжета-3х8,френска преса3х8.

Петък:
Рамо-раменни преси пред гърди-3х8,повдигани на ръце в страни-3х8,разтваряне на пек-дек.
Крака-бедрено разгъване-3х8,лег-преса-3х8,прасец-3х8.
понякога вмъквам и корема в някои трен.ден от седмицата.
Стаж в залата имам около 4 месеца с прекъсвания,но сега съм твърдо решен да съм редовен.Не съм спазвал хр.режим,но се старая да консумирам пил.месо(гърди),яйца,кисело мляко,плодове и зеленчуци,сладко по-малко.Засега не сам приемал хр.добавки.Приемам всякакви критики и предложения относно програмта ми,мерси!
п.с на 19 год.съм,83кг,почти 1,90.

03.02.08
20:52

За храненето трябва да почетеш повече. То е от изключителна важност
Не си много напреднал затова тренировката ти не трябва да е с толкова много упражнения.
За гърди- 3 стигат, за гръб максимум 4, бицепс и трицепс по 2,  за рамо добре си се ориентирал, за крака 3-4
-обратния лег за гърди е излишен
-скрипец отзад за гръб също
-за трицепс прави тесен хват с лост и френска преса
-бицепс прави прав с лост и скотово с дъмбел или лост
-краката прави  преса, разгъване и сгъване и тогава прасец.
:)

CJ

03.02.08
21:40

ще направя тази промяна,мерси за съветът

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1