Болка в дясното коляно.

01.02.08
20:33

Значи на 10-ти имаше поледица и се изтърсих 2 пъти сутринта.Тогва ме заболя дясното коляно и отидох на лекар,а там ми казаха да се мажа с фастум гел и да си слагам наколенки.Направих го и 2 седмици не правих крака..но болките си останаха вчерра правих крака и при бедреното сгъване болеше доста,затова направих и само 2 серии.

01.02.08
22:15

Ами отговора е че не си се въстановил напълно още.Изчакай още малко време да отшуми болката посре продължи.Ако не стихне посети пак лекаря.
Не се бой че ще изгубиш маса краката помнят добре.

02.02.08
10:59

Ами аз повече се притеснявам да не е нещо по-сериозно...

02.02.08
22:36

E все още не е, ако е да не можеш да ходиш (недай си боже) ама обърни внимание на по-горният ми пост.
Поздрави

03.02.08
09:35

Само крака ли да не правя за примерно 2 седмици още или ваобще да не тренирам?

03.02.08
15:32

Сано краката не прави бе човек. Но и се въздържай от много ходенки наляво надясно. Нищо не казваш къде те боли точно. Но се зареди с търпение, трябва болката да изчезне напълно. А ако наистина имаш съмнения за нещо по сериозна бягай директно на лекат. Между другото това което ти е го е казал лекаря е стил отбий номера. Според мен за нищо няма да ти послужи тоя гел. А наколенката зависи от травмата, има травми за които даже може да е вредно да се слага.

03.02.08
18:51

Ами то как да се обесни къде ме боли.....повечко боли като свия или разпъна максимално крака и сутрин като стана.

03.02.08
21:04

казано от QcK на 03.02.08, 18:51:

Ами то как да се обесни къде ме боли.....повечко боли като свия или разпъна максимално крака и сутрин като стана.

Освен някой да те насочи към отличен специалист...
Който и каквото да ти казва в тоя форум по-добре не си прави сериозни изводи, защото просто не е адекватно.
И не чакай да ти мине като на куче , ами потърси лекар

04.02.08
06:43

Казака е прав, ние не сме на твое място и незнаем как се чувстваш, за това по-добре отиди на някой съвестен лекар ;)

04.02.08
12:16

ходих при личния...поисках направление за травматолог,но ми беше отказано........

ZO

04.02.08
16:09

Ами първо на първо това,че е възможно да си получил по-сериозна травма изисква да отидеш така или иначе на травматолог-ако трябва си плати,но отиди някъде,вече има поне много места,където ако си платиш ще те прегледат.Второ на второ,вземи си смени личния лекар-явно твоя за нищо не става...

07.02.08
13:47

казано от QcK на 04.02.08, 12:16:

ходих при личния...поисках направление за травматолог,но ми беше отказано........

Не обърнах внимание писал ли си възрастта си, но ако си пълнолетен, смени си Джи Пи-то, мисля, че процедурата е относително олекотена.

Не може туко така да ти се отказват направления, въпреки, че знам, че често се случва. Мисля, че имат определена квота и като ги свършат не могат да дават или имат нужда от подкуп.

На консултация при споциалист, може да отидеш и като си платиш, без да минава през здравната каса.

Мнението беше редактирано от tpd на 07.02.08 13:47.

07.02.08
16:40

ми на 17 съм..юни правя 18
Защо да плащам при положение,че наще ми вснаят здравни осигоровки или там както се води....

ZO

21.02.08
15:07

tpd,много зависи и какъв е личния ти ;-) Моята лична всеки месец плаща глоби за превишен брой направления,но това не е защото сама не може да направи нищо,а просто защото здравната каса,както всички останали институции в нашата мила родина е ПЪЛНА С ЛАЙНА(извинете ме за грубия израз,но това е най-точното определение).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1