01.02.08
20:33
Значи на 10-ти имаше поледица и се изтърсих 2 пъти сутринта.Тогва ме заболя дясното коляно и отидох на лекар,а там ми казаха да се мажа с фастум гел и да си слагам наколенки.Направих го и 2 седмици не правих крака..но болките си останаха вчерра правих крака и при бедреното сгъване болеше доста,затова направих и само 2 серии.
Ами отговора е че не си се въстановил напълно още.Изчакай още малко време да отшуми болката посре продължи.Ако не стихне посети пак лекаря.
Не се бой че ще изгубиш маса краката помнят добре.
E все още не е, ако е да не можеш да ходиш (недай си боже) ама обърни внимание на по-горният ми пост.
Поздрави
Сано краката не прави бе човек. Но и се въздържай от много ходенки наляво надясно. Нищо не казваш къде те боли точно. Но се зареди с търпение, трябва болката да изчезне напълно. А ако наистина имаш съмнения за нещо по сериозна бягай директно на лекат. Между другото това което ти е го е казал лекаря е стил отбий номера. Според мен за нищо няма да ти послужи тоя гел. А наколенката зависи от травмата, има травми за които даже може да е вредно да се слага.
Ами то как да се обесни къде ме боли.....повечко боли като свия или разпъна максимално крака и сутрин като стана.
Ами то как да се обесни къде ме боли.....повечко боли като свия или разпъна максимално крака и сутрин като стана.
Освен някой да те насочи към отличен специалист...
Който и каквото да ти казва в тоя форум по-добре не си прави сериозни изводи, защото просто не е адекватно.
И не чакай да ти мине като на куче , ами потърси лекар
Казака е прав, ние не сме на твое място и незнаем как се чувстваш, за това по-добре отиди на някой съвестен лекар ;)
ходих при личния...поисках направление за травматолог,но ми беше отказано........
04.02.08
16:09
Ами първо на първо това,че е възможно да си получил по-сериозна травма изисква да отидеш така или иначе на травматолог-ако трябва си плати,но отиди някъде,вече има поне много места,където ако си платиш ще те прегледат.Второ на второ,вземи си смени личния лекар-явно твоя за нищо не става...
ходих при личния...поисках направление за травматолог,но ми беше отказано........
Не обърнах внимание писал ли си възрастта си, но ако си пълнолетен, смени си Джи Пи-то, мисля, че процедурата е относително олекотена.
Не може туко така да ти се отказват направления, въпреки, че знам, че често се случва. Мисля, че имат определена квота и като ги свършат не могат да дават или имат нужда от подкуп.
На консултация при споциалист, може да отидеш и като си платиш, без да минава през здравната каса.
Мнението беше редактирано от tpd на 07.02.08 13:47.
ми на 17 съм..юни правя 18
Защо да плащам при положение,че наще ми вснаят здравни осигоровки или там както се води....
21.02.08
15:07
tpd,много зависи и какъв е личния ти ;-) Моята лична всеки месец плаща глоби за превишен брой направления,но това не е защото сама не може да направи нищо,а просто защото здравната каса,както всички останали институции в нашата мила родина е ПЪЛНА С ЛАЙНА(извинете ме за грубия израз,но това е най-точното определение).