за Гърди въпрос за горна част

Чувал съм от по напреднали че горни част на гърдите трябва да се тренират отделно от останалите части.Вярно ли е?и че за големи гърди е най важно да се набляга само на горна част?
малко по-вече инфо по въпроса моля.

ми пс. много ли е да се правят на една тренировка горна средна и долна лежанка и след това флайс за горна част? 5 упражнения много ли са?

04.02.08
15:48

Може да се тренират отделно, но не е нужно.Това е подход, който се използва при изоставане на гърди от хора, които имат сериозен стаж и познания.За големината на гърдите са важни и долните и горните..много хора правят грешката като не тренират горните гърди и наблягат само на равен лег, ефектът е отвратителен..Можеш да правиш горна, долна и равна лежанка в една тренировка с по 1 упражнение, НО 5 упражнения са много според мен..3 упражнения по 4 серии или 4 упражнения по 3 серии е оптималното.

06.02.08
16:30

Аз в началото като почнах да тренирам,не взимах на сериозно горната част, и ефекта в профил хич не беше добър,обаче рано се усетих и сега вече като правя гърди винаги почвам с горна част - ЗЛАТНО ПРАВИЛО и съм доволен

06.02.08
17:53

Ако се развие горната част , гърдите стоят по - добре. Според мен 5 упражнения не са много, поне аз ги чувствам добре, но това вече е индивидуално за всеки трениращ.

07.02.08
22:08

Личното ми мнение е, че тренировката им в 1 ден е най-сполучлива (тренирал съм ги и в отделни експериментално ок.3 месеца миналото лято и ефект нямаше). Що се отнася до горните гърди - да и според мен те са по-важните, само и дотолкова, че започвам тренировката си с тях :) ...а не че подценявам останалата част.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1