изоставащи ръце

DA

04.02.08
21:47

на 16 съм висок и слаб съм 177 64 кила ...доста релеф ето някои от мерките ми корем 68-69 гръдна 108-109 ръка 33 ..проблемът е че ръцете ми са дълги и изостават доста според мен ...по точно трицепса бицепса мисля че ми е добре нямам проблеми с тежестите следя основно по скотовото там права със 35-40 кила сери от 6-8 бройки...трицепса ми изостава най-вече и най-гадно упражнение ми е френското само то ме затруднява, а при тесния хват не усещам натоварване ...казаха ми да увели4а килгорамите същата работа и начините да променя пак. с храненето мисля че съм добре в момента бицепса ми е с гърдите а трицепса с рамента дайте съвети да избягам застоя да увелича масата,забързам ръстежа или както и да е просто да ми пораснат ръцете и основно трицепса ..благодаря предварително .прочетох доста теми но едно и също моля за повече идеи !

04.02.08
21:50

Ръцете ти не са изоставащи. При 64 кг лично тегло, както и да ги тренираш, няма да станат по-големи.

DA

04.02.08
21:53

съгласен съм с това но примерно другите ми мускули ръстат с по-голяма бързина искам да зъбързам малко ръцете някакви съвети ако може според вас

05.02.08
10:19

Експериментирай...трицепса при гърдите, бицепса при гърба или пък ръце отделно. Може и да ги претренираш, намали упражненията, да речем едно-две за бицепс и две до три за трицепс. Все пак се натоварват и при гърба и гърдите. Промени леко упражненията, примерно ако си правил разгъване на скрипец с ръкохватка, опитай с въже, смени вида на лоста при сгъването за бицепс, ако правиш малко повторения, увеличи ги на 10, дори 15. Понякога такива  промени правят чудеса.

05.02.08
11:19

Яж много, стани 80на кила и ще видиш как междувременно неусетно са порастнали и ръцете.Моите са порастнали значително покрай килата които качих в последно време, и то без да ги тренирам.

05.02.08
13:05

Висок си и си слаб - нормално е да ти се струва че ръцете ти изостават.И не се отказвай - продължавай да тренираш и ще ти порастнат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1