Кажете някое яко упражнение за гръб

Темата е заключена.

12.03.04
01:35

Кажете някое яко упражнение за гръб ама да се прави със щанга или дъмбел

Темата беше редактирана от Петко К на 05.03.09 21:28.

12.03.04
01:42

chukove
po-zdravi PS i sys shtanga i sys dumbeli moze da go pravish i taq tema neshto kato blic vaprosi li e ili kato krystoslovica q kazete sega upraznenie za ramena
a_____ i_______

12.03.04
12:32

Най-якото- гребане с щанга или с дьмпели от наклон :wink:

12.03.04
13:21

а какво точно представлява гребането със щанга :)

12.03.04
14:02

Гребането с щанга е може би най-доброто упражнение за маса на гьрба.Изпьлнява се като изходното положение е в леко разкрачен стоеж/около щирината на рамената/,хваща се щангата с хват малко по-широк от раменете,вдига се на нивото на коленете.като торса седьржи почти успоредно на пода през цялото време.Започваш да дьрпаш кьм долната част на корема,като сьбираш лопатките,а рьцете ти служат просто като куки.Това е в общи линии :wink:

12.03.04
14:48

hahahahah ae ne prodalzavaite s blic vaprosite a bratle vish gi uprazneniata za grub v www.bb-team.org na upraznenia
po-zdravi

12.03.04
20:38

eee emil_mlo .. stiga se ebava s mom4eto..na4inae6to e i ne e razgledalo sita moje bi hubavo…puk i moje da ne se doveriava na napisanoto de da znam..
ina4e pi4 vij ako moje6 si vklu4i i nabirane na lost s shirok hvat pred gurdi..mnogo razshriava gurba:) pone pri mene…

12.03.04
21:19

I spored men nabiraniata pred vrat s 6irok hvat sa nai-dobrite uprajnenia za grub, no neka vidi saita na bb-team, za6toto ot tam moje da nau4i mnogo. To4no za6toto e na4inae6t saita 6te mu bude mnogo polezen :arrow: da vidi osnovnite uprajnenia, kak se izpulniavat pravilno(koeto e mnogo vajno) i o6te mnogo polezni ne6ta.

05.03.09
20:52

най-доброто упражнение е набирания с широк хват пред гарди много разширява гарба .... успех

Петко К - Страхотен първи пост, по-стара тема не можа ли да изровиш? Прочети правилата!

Мнението беше редактирано от Петко К на 05.03.09 21:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1