Фрапиращ резултат..

05.02.08
18:18

От 1 месец се храня по режим .. събират ми се 180-90гр протеин + 550-70гр въглехидрати + около 40-50гр мазнини.Протеина е от пилешко, яйца, извара и понякога фастъци.Въглехидратите ориз и хляб.Бях 80 кг преди да започна режима.. и се надявах с него да кача, след 3 седмици се премерих.. и .. 75кг при правилен режим,достатъчно сън и умерена тренировка.Размерите са почти еднакви и силата също.Не виждам какво е станало.. някой може ли да даде мнение ?

05.02.08
18:25

Огледалото какво казва? Първо него гледай, после кантара.

05.02.08
18:28

Аз го гледам и резултатът е малко по-малко мазнини, по размери съм си същия, но -5 кг е просто фрапиращо при правилно хранене.

Няма нищо фрапиращо. Сега трябва да гадаем обаче. На гладно ли се мериш винаги? Пил ли си вода преди да се мериш сега и преди месец? Щом си свалил мазнини свалил ли си и мускул също така? Доколкото знам си на крехка възраст и метаболизма ти е бърз все още явно. Не трябва да се стряскаш.

05.02.08
19:51

Еми изгорил си някоя сланинка, сложил си някой мускул и това е. Освен това от време на време чета дневниците и доколкото си спомням все пак си на 16, организма гори всичко, което му даваш и винаги иска още - след година-две килата ще идват и без да ги викаш, не се притеснявай.Важното е да се харесваш и да се радваш на живота, а не да тежиш еди-колко си кила.
edit: ако не се теглиш на един и същи кантар разлика от до 10 кг дори е доста вероятна.

Мнението беше редактирано от G33K на 05.02.08 19:58.

05.02.08
20:20

Въпроса е, че се тегля на 1 и същи кантар.Мерил съм се и двата пъти нахранен ..мускул не мога да разбера дали съм свалил, на пръв поглед не, но изглеждам и по-чист от към мазнини.По последните снимки виждам прогрес от към ММ и от към релеф.

Мнението беше редактирано от RedWalker на 05.02.08 20:21.

05.02.08
21:10

RedWalker,

хвалиш ли се или се оплакваш сега? ;)

05.02.08
21:50

Зависи как се теглиш.Облеклото,обувките тежат различно.Затова се меря у дома без дрехите и чорапите.Разликата е 200-300 грама за 2-3 седмици.И освен това на тая възраст си има някаква горна граница.Стигнал си тия килограми,но не можеш да ги надхвърлиш.Метаболизма се задейства автоматично и сваляш теглото щеш-нещеш.Не забравяй,че големите мускули идват и от хормоните,а на 15 годишна възраст ...  Не може да се компенсира напълно с тежки тренировки.Остава да чакаш.

06.02.08
15:46

Без обувки съм бил и в двата случея.Ми.. се ми се ще, че 80кг могат да се минат ама нещио не става ноемра за сега.
@Миро -5кг.. как мислиш хваля ли се?:)

06.02.08
18:14

Ами,дали ще си 80 или 75кг не е фатално.Имаш с какво да се хвалиш.Снимките го показват.Изхвърлил си малко повече течности вероятно.Няма от какво да се притесняваш.

07.02.08
14:22

Виж сега, няма начин някой да ти даде свестен отговор, защото не познаваме достатъчно добре фактите. Физиологията е много сложно нещо, за да може да се заключи така на 2 на 3. Още повече, че за да се направи сравнение ПРЕДИ и СЛЕД, поне трябва да знаем какво е било това преди. Ти казваш само килограмите си, нито какво си ял, нито колко си тренирал...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1