05.02.08
18:18
От 1 месец се храня по режим .. събират ми се 180-90гр протеин + 550-70гр въглехидрати + около 40-50гр мазнини.Протеина е от пилешко, яйца, извара и понякога фастъци.Въглехидратите ориз и хляб.Бях 80 кг преди да започна режима.. и се надявах с него да кача, след 3 седмици се премерих.. и .. 75кг при правилен режим,достатъчно сън и умерена тренировка.Размерите са почти еднакви и силата също.Не виждам какво е станало.. някой може ли да даде мнение ?
05.02.08
18:25
Огледалото какво казва? Първо него гледай, после кантара.
Аз го гледам и резултатът е малко по-малко мазнини, по размери съм си същия, но -5 кг е просто фрапиращо при правилно хранене.
05.02.08
19:45
Няма нищо фрапиращо. Сега трябва да гадаем обаче. На гладно ли се мериш винаги? Пил ли си вода преди да се мериш сега и преди месец? Щом си свалил мазнини свалил ли си и мускул също така? Доколкото знам си на крехка възраст и метаболизма ти е бърз все още явно. Не трябва да се стряскаш.
Еми изгорил си някоя сланинка, сложил си някой мускул и това е. Освен това от време на време чета дневниците и доколкото си спомням все пак си на 16, организма гори всичко, което му даваш и винаги иска още - след година-две килата ще идват и без да ги викаш, не се притеснявай.Важното е да се харесваш и да се радваш на живота, а не да тежиш еди-колко си кила.
edit: ако не се теглиш на един и същи кантар разлика от до 10 кг дори е доста вероятна.
Мнението беше редактирано от G33K на 05.02.08 19:58.
Въпроса е, че се тегля на 1 и същи кантар.Мерил съм се и двата пъти нахранен ..мускул не мога да разбера дали съм свалил, на пръв поглед не, но изглеждам и по-чист от към мазнини.По последните снимки виждам прогрес от към ММ и от към релеф.
Мнението беше редактирано от RedWalker на 05.02.08 20:21.
Зависи как се теглиш.Облеклото,обувките тежат различно.Затова се меря у дома без дрехите и чорапите.Разликата е 200-300 грама за 2-3 седмици.И освен това на тая възраст си има някаква горна граница.Стигнал си тия килограми,но не можеш да ги надхвърлиш.Метаболизма се задейства автоматично и сваляш теглото щеш-нещеш.Не забравяй,че големите мускули идват и от хормоните,а на 15 годишна възраст ... Не може да се компенсира напълно с тежки тренировки.Остава да чакаш.
Без обувки съм бил и в двата случея.Ми.. се ми се ще, че 80кг могат да се минат ама нещио не става ноемра за сега.
@Миро -5кг.. как мислиш хваля ли се?:)
Ами,дали ще си 80 или 75кг не е фатално.Имаш с какво да се хвалиш.Снимките го показват.Изхвърлил си малко повече течности вероятно.Няма от какво да се притесняваш.
Виж сега, няма начин някой да ти даде свестен отговор, защото не познаваме достатъчно добре фактите. Физиологията е много сложно нещо, за да може да се заключи така на 2 на 3. Още повече, че за да се направи сравнение ПРЕДИ и СЛЕД, поне трябва да знаем какво е било това преди. Ти казваш само килограмите си, нито какво си ял, нито колко си тренирал...