много тежко с много повторения

06.02.08
08:20

какво мислите за тази програма
от октомври до януари правех програмата 6 по 6 и съм доволен от резултатите 3 сантиметра на ръката и 10 килограма маса
сега отново започнах сплит система четири пъти в седмицата
гърди корем
гръб
рамо крака
бицепс трицепс
ще има ли смисъл да прекъсна сплита и да започна http://bulkingup.moonfruit.com/ тази програма

press behind neck 3 * 12 тежестта е 3/4 от собственото тегло
squat 1*20 тежестта е 150 процента от собственото тегло
pullover 1*20
bench press 3*12
rowing 3*15
deadlift 1*15
pullover
и пише че трябва да се пие по 1 галон мляко на ден
което са 4 литра

06.02.08
08:55

Според мен втория вариант е по-добър, но аз съм пристрастен - не си падам по сплитовете и клека ми е любимото упражнение.

06.02.08
08:57

за 6 по 6 или за другата която е силова

06.02.08
08:58

Aко правиш 20 клека със 150% от собственото ти тегло...браво.
Също и раменни преси(12ки) със 75% от собствено тегло - добро постижение, поне според мен.
Можеш ли да я изпълниш?

Тази програма ми се струва доста странна. Аз не бих се юрнал току така на нея.

06.02.08
08:59

http://bulkingup.moonfruit.com/ -> Tази, само че пресите зад врат бих ги правил пред врат, заради рамената.
edit: То си пише, че може би няма да стане от началото тия 150%, а може да се ползва макса за 10 повторения със по-дългички почивки между десетото и двайстото - определено ще е болезнено, но по-добре зверски тежко, отколкото прекалено леко :)

Мнението беше редактирано от G33K на 06.02.08 09:01.

06.02.08
10:05

Отностно -  http://dnes.dir.bg/2008/02/06/news2631657.html аз лично смятам че е адски тежка и не е за обикновен трениращ. В моя случай означава да  да клекна 20 пъти с 140 кг, което ако можех да направя, най - вероятно на лято щях да пътувам за Пекин:) Иначе 6х6 е страхотна, тренирал съм известно време по нещо подобно и съм адски доволен, макар и да ми изисква доста време и отл. възстановяване. Лично според мен първата програма ми е адски странна и не я разбирам. По-добре си дръж на класическия сплит след 6х6.

06.02.08
10:07

Не обръщай толкова внимание на тежестите които препоръчват, индивидуално е. Важното е клековете да ги правиш с тежест с която ти е възможно да направиш с максимални усилия 10 повторения и оттам започва менталната борба - поемаш си няколко пъти дълбоко въздух правиш още едно клякане и т.н. докато не направиш всички 20 клякания не жертвай формата докато ги изпълняваш. Другото още по важно нещо е да пиеш достатъчно мляко, започни с по няколко литра и ги увеличавай, млякото бързо се храносмила така че можеш да пиеш по 1 литър през 1.20-1.30часа.

Мнението беше редактирано от Alkorin на 06.02.08 10:11.

06.02.08
10:42

от сплита който започнах имам мусколна треска всеки път
което ме радва наистина
и един приятел каза че щом имам треска не е нужно да я сменям прогамата
какво мислите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1