Банално ,но факт..

07.02.08
20:29

След безброй теми които видях за гърди,искам и аз да пусна една подобна.Гърдите ми са не само изоставащи но и адски грозни и несиметрични.Главният проблем е че нямам долна част и от към вътрешната част липсва маса .което ги прави адски несимитетрични и винаги съм се компексирал от тях.всичко друго ми е вървяло нормално като тренирам  вече година.Започнах да се обеждавам че всичко от е гена.Като познавам хора полагащи малки усилия и имат животински мускули на гърдите.Надявам се на интересни  мнения ,които може да ми помогнат при тренировките за гърди и тяхният прогрес.

07.02.08
20:44

Прав си, че всичко е до ген , но това не трябва да те спира да ги тренираш здраво. Залагай на усещането, не на тежестите и съветите ми са както към предната тема -  използвай изтласкване с дъмбели , вместо с щанга и използвай предистощението. Казвам ти го като човек също с изоставащи гърди.Успех

07.02.08
22:40

Твоя случай е по-различен. Явно гърдите ти “хващат” тренировка, а не прехвърляш на рамо или трицепс.
Проблема идва от ген и стандартна тренировка за нестандартни гърди.
По мое мнение тренирай с упражнения само за изоставащите зони - долни и вътрешни. Останалата част от гърдите ще си поприхване малко от техните упражнения и така ще можеш да наваксаш.
Също така бих те посъветвал да вървиш от изолирани към общи упражнения с цел точен акцент върху проблемните зони. В този смисъл можеш да използваш и частични движения при някои упражнения. Например при CABLE CROSSOVER ako изпълняваш само долната част от движението (около 1/3 от цялото), при това с кръстосване на ръцете ще получиш акцентиране върху долната вътрешна част на гърдите.
Сглоби си програма с 4 упражнения за гърдите и сложи тренировката им първа в седмичния сплит.
Не се обезкуражавай от по-бавното проявяване на резултатите. Това е лесно обяснимо: работиш не върху цял мускул (или мускулна група), а само върху сегмент от мускула. Тоест промените ще ги има, но са по-малки като количество и съответно ще изискат около 6 месеца за отстраняване на проблема.
Бъди упорит и ще успееш!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1