15.02.08
13:01
Искам да кача маса правя 4по10 за всички групи бицепс го тренирам с гръб трицепс с гърди.Бицепса ми беше 38см сега е 37и половина!Правя по 2 упражнения за бицепс и 2 за трицепс 4по10.Какво да правя за напред 3по6,8 добре ли е?Става въпрос само за бицепс и трицепс другите си остават 4 по 10.Мерси предварително.
Темата беше редактирана от Nike09 на 15.02.08 13:04.
15.02.08
15:18
Претренирането е единият отговор, другият е - зависи кога си я мерил(може единият път сутрин, а другият вечер), или пък да си бил болен, или нещо по-особено
Мнението беше редактирано от difference на 15.02.08 15:30.
15.02.08
16:23
половин см разлика не може да определи дали ръцете ти се смаляват.Ако искаш смени бицепса с гърди и трицепса с гърба и прави по 3 упражнения по 3 серий
Още малко информация?
Стаж?
Само ръцете ли се ‘смаляват’ или като цяло си заслабнал?
Колко упражнения правиш за гръб?
Като серии, 8 серии не са малко за бицепсите, след гърба...
А, ако гърба го правиш с 15-20 серии...може и да ти дойдат много нанагорно.
При това разпределение на мускулните групи, при общо 4 почивни дни, бицепсите са ‘непокътнати’ цяла седмица. Един ден претоварване, 6 дни..може би ниската честота на натоварването, което може и да е претоварване създава проблем за теб.
А може и да се мериш различно, но щом така го чувстваш...
Мнението беше редактирано от 6th на 15.02.08 17:07.
Стажа ми е 3 месеца но и преди сам тренирал.Свалил сам 2 кила общо тегло не само от рацете но там личи наи вече.Иначе сам 84-85 кг 1.76см висок на 25г.Имам мазнини доста но искам да кача поне до 41-42 на ръката и тогава ще чиста.за груб права 3 упражнения понеже тренирам в нас и няма как повече гребане с дъмбел гребане с щанга задно рамо.А и трапец а гребането с щанга са го сменох с мъртва тяга.Тренирам 3 дни седмично .Та колко упражнения да права за бицепс и по колко серии и повторения за маса?А Др групи може ли да си останат 4по10?
Мнението беше редактирано от Nike09 на 15.02.08 17:35.
15.02.08
20:49
Може предположението ми да ви се стори странно, но не е ли възможно да си свалил 0.5cm мазнини?
Другото, което мисля е ,че можеш да починеш една седмица ръцете и да правиш бицепс+трицепс в един ден, а другите да ги прегрупираш.
Не ми изглежда, като да се претоварваш. Може би, просто на този етап, тази програма не е най-оптималната. Опитай с трицепс при гръб и бицепс при гърди или ръцете в един ден, а другото го напасни - при мен, тези два варианта са ми се отразявали най-добре в ръцете. Може да си позаслабнал, щом има какво да гориш... въпреки че 2 кг са една вечеря и малко течности :P
Поне за мен би било странно, ако си качил обиколките и си свалил килограми. Някои казват, че е възможно при тотално начинаещи с голям процент мазнини, ама е според въпрос.
Огледай си цялата програма, направо.