15.02.08
22:10
Здравейте.Аз търся някакъв креатин или гейнър за повишаване на маса,койта да работи,но наистина да има ефект и да е около 50 лв.Наистина ви моля да ми посочите такива и ако може и марката,сайт или от място от където мога да го закупя.Благодаря предварително.
До 50 лв. можеш да си вземеш на Universal или Optimum Nutrition - и двата са качествени.
16.02.08
11:19
Creatine Powder - ON
16.02.08
11:37
Значи и 3те продукта са за покачване на маса и ще има ефект нали ? Питам,защото искам да съм сигурен какво купувам имайки в предвид че взимах 3 месеца креатин от 20 лв и нямаше грам ефект.
Мнението беше редактирано от invoker на 16.02.08 11:39.
казано от shady на 16.02.08, 11:37:
Значи и 3те продукта са за покачване на маса и ще има ефект нали ? Питам,защото искам да съм сигурен какво купувам имайки в предвид че взимах 3 месеца креатин от 20 лв и нямаше грам ефект.
Креатина би трябвало да ти даде преди всичко сила, дали ще използваш тази сила, за да качиш маса, зависи колко добра ти е програмата за тренировка, до колко я спазваш и НАЙ-ВЕЧЕ диетата. Хвърли едно око и тук:
http://www.bb-team.org/articles/871/
16.02.08
12:41
Но аз не искам толкова да покача физическата си сила,колкото да покача масата си.И поради тази причина търся някакъв продукт,независимо какъв е,от порядъка на 50 лв. за покачване на маса.След като кача маса ще ми е доста по-лесно да направя релеф.За това,предлагайте ми само продукти за покачване на маса.Благодаря.
От това което съм чел,хриди е напълно прав.Растеж на мускулите има при използване на по-големи тежести.За да ги вдигнеш ти трябва сила.Ролята на креатина ще е да имаш по-голяма сила.Оттам да използваш по-големи тежести и съответно в резултат имаш по-голям растеж на мускулатурата. Креатина действа непряко за тоя процес.Ти предпочиташ друг вариант предполагам.Нещо което да изпиеш и директно да натрупаш желаната маса.
16.02.08
15:32
nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=64&Itemid=43
Точно 50 кинта.
16.02.08
17:36
Преди седмица свърших цикъла с креатин на ON. Мога да ти кажа,че досега не съм пил по-добър креатин. За 1 месец качих 2 сантиметра в ръцете и 4 кила телесно тегло. Пих го в комбинация с протеин OTS. Вече цяла седмица не го пия и силата и размерите ми са същите. Единственият минус - леко се поомазних,но все пак сезонът го позволява. За мен това е креатина - ON