Внимание с масата !

Прескочи до:

05.02.04
19:47

Не знам дали точно тук трябва да е темата,но се надявам да ме извините ако не е .
Трябва да се внимава с бързото качване на маса,защото е доста вероятно да ви излезат стрии.По въпроса за стриите са 2 вида до колкото си спомням - червени и бели.Възникват при бързо опъване на кожата както и свиване(не съм сигурен за свиването).Мисля че не може да се заличат напълно,но от части си е напълно възможно.
Има медикаменти за заличаване на белези ,а също може и по оперативен начин.Надявам се някой да даде повече светлина по проблема ,защтото мисля че въпроса засяга не само мен ,но и други изпатили си.
ПС:На мен ми се появиха на бицепсите и са червени :cry: .Някаква идея как да се отърва от тях  :wink:

05.02.04
21:12

Между другото който има проблем със стриите, видях, че се продава един крем на ДЕВА във тубички против стрии. Колко е ефикасен не мога да ви кажа, защото за щастие нямам такъв проблем

with kind regards LETETSUT

05.02.04
21:17

а, и забравих да кажа... мисля, че не се ползва след като вече имаш стрии, а се мажеш с него преди или след тренировка

with kind regards LETETSUT

В София има клиника, която решава проблема със стриите.

Телефон: 9523430

Това не е реклама, просто хората наистина си вършат добре работата.

PA

06.02.04
08:34

МММДа, доста неприятно явление, ако мога така да се изразя. То веднъж като ти излязат спасение няма. Според мен всичко зависи от самата еластичност на кожата на отделните хора. Но тва си е друг въпрос. Как да се оттървеш от стрии - трудно. При мен те сами си избеляха, т.е. придобиха цвета на кожата (и при мен бяха червени, както ти си ги описал). Помошни средства освене кремовете са и витамините, особено Е, Б, РР... За клиниките съм чувал, че наистина помагат, но първо цената е скъпа, а втора след известно време пак се появявали. Изчакай известно време и те сами ще избелеят.

06.02.04
10:16

Дали ти излизат стрии или не си е строго индивидуално. Познавам пичове, които качват без да им излизат стрии, докато аз се мажа с всевъзможни кремове против тях и пак се образуват :(

06.02.04
12:34

не могат да се махнат ! Може да избелеят с времето,но си остават за вианги...просто зависи дали кожата ти е еластична или не :oops:

06.02.04
13:25

От 7 месеца са ми некъде  :cry: и още не са избелели кажете някакви препарати или нещо от сорта ?Или ако някой има опит с това и се е справил.Нямам проблем да дам на некой лекар пари за операция стига да знам ,че няма пак да се появят например ако не тренирам вече(по горе имаше мнение,че ефекта от операцията е само временнен).Ако някой си е правил такъв род неща pls да сподели мнение.

LU

06.02.04
22:31

Аз имах на гърба и се махнаха като се мазах с КОНТРАКТУБЕКС.Питай в аптеката,той по принцип е крем за белези.

Успех :D

07.02.04
09:28

Мерси на всички ,които отделиха време за тази тема  :wink:

Успех в начинаниятя...

07.02.04
10:07

Възможно ли е да нямам такива проблеми ако “разполагам” с  предварително натрупан лек слой мазнини над мускулите, защото (според мен) би трябвало при преобразуването им в мускули да няма кой  знае какво опъване на кожата.

07.02.04
19:10

Sax-o-matic горе долу колко струва тази операция като се вземе на предвид,че стриите са на малка площ(десния бицепс)?
А колкото доконтратубекса струва 12 и нещо 20гр ,които стигали за 1-2 седмици ,а трябвало белезите да се мажат 1-2 месеца =>излиза много пари ,а ефекта не е сигурен.

10.02.04
16:11

[quote author=“Lubo”]Аз имах на гърба и се махнаха като се мазах с КОНТРАКТУБЕКС.Питай в аптеката,той по принцип е крем за белези.

Успех :D

да тва е най-популярния препарат против стрии...аз се мазах н1колко пъти само и не стана нищо ама то трябва поне 1 месец така,че за тва...

10.02.04
18:29

Lubo ама колко време си се мазал и сига ефекта на лице ли е?
Ако някой друг го е ползвал и има мнение да каже,а колкото до операцията някъде подочух,че се получавало светло петно ,което се махало след 3-6 месеца и не трябвало да се излага на слънце.Вярно ли е това?

LU

10.02.04
19:53

Мазах се около месец-месец и половина и ефекта е налице-ве4е ги няма :D

10.02.04
20:46

Я мерси сега ако ми кажеш и колко се вътри за лекарството цена няма да имаш :wink:

LU

10.02.04
22:29

Е брато не мога да ти кажа с то4ност 6ото въобще не помня :?
Ама сигурно 6е ти трябват около 3-4 туби4ки.Доколкото помня стриите са ти на бицепса така 4е площта за мазане не е голяма и няма да ти трябват много

Успех

11.02.04
17:35

Volt тубичката беше някъде между 12-18 лева ако не се лъжа...Има го в аптеките

15.02.04
14:02

Contractubex-а не е само за стрии,а за сякви белези.Лющи кожата и така ги премахва,за по-дълбоки стрии няма да ви свърши работа.
Аз имам най-извратените стрии,от мишницата до предмишницата ;) Много са изродски,даже съм си ги снимал ;) Като се оправи upload-а на дата.бг ше ви ги постна да видите що е важно да се мажете с кремчета,а не да станете като мене-все едно мечка ме е драла...

MM

15.02.04
14:52

Imam naistina dulboki belezi - 1 put se prebih s planinsko kolelo. Napravo 4 ivi4ki po 1 santimetur 6iroki i 10sm dulgi bez koja mi biaha ostanali. Sled kato zarasna ostanaha estestveno grozni belezi, ta se 4udia dali tova pone malko 6te gi zali4i. Su6to i dali pomaga pri belezi ot operacii?

LU

15.02.04
19:00

То по принцип действа на по-нови белези,иначе ще трябва повече време да ги мажеш като са стари,а за операциите зависи къде точно са ти.

MM

15.02.04
19:06

Ot apandisit

LU

15.02.04
19:08

Е предполагам че ще минат белезите обаче ще трябва доста време да ги мажеш :?

MM

15.02.04
20:12

Mersi mnogo. 6te probvam puk kato stigna 2000-3000 lvl spiram :wink:

15.02.04
21:30

За по-стари и дълбоки белези ме съмнява,че ше ти помогне.Мене едвам ми маха белези от пъпчици,кво остава за някой зловен белег от операция.Най-добре се консултирай с кожен лекар преди да се захванеш с квото и да е,така или иначе консултацията ше ти излезе по-малко от 1 тубичка контрактубекс...

MM

16.02.04
12:19

Dobre ne ot operaciata, a ot prebivaneto—ve4e sa na 1 godina belezite…

16.02.04
18:13

Абе то стриите са ми от 7-8 месеца,но са някяк издадени.Вие казвате,че препалата действа като лющи кожата.Това ме кара да предполагам,че ще ми помогне въпреки,че белезите не са от най-пресните :wink:

MM

16.02.04
20:15

Abe triabva da pomogne. 15 kinta e*** sum go ako ne napravi ni6to :!:

LU

16.02.04
22:54

Абе аре стига глупости бе как ще лющи кожата???????

MM

16.02.04
22:59

A kak geistva? Kak ina4e 6te premahva belezi?

16.02.04
23:05

Например като стимулира кожата към естествена регенерация.
То пък да я лющи - стриите не са повърхностни пич, ще трябва да ти свали кожата направи до мускула  :D

17.02.04
12:00

Забравяте,че контрактубекса е крем за белези,а не за стрии.Ходил съм на кожен лекар заради белези от пъпки,доколкото си спомням ми го изписа точно защото лющи кожата.Вижте някой такъв белег,по какъв друг начин може да се махне,освен с излющване?
Както и да е,това беше отдавна,може и да се бъркам.

MM

17.02.04
20:53

Spored men krai na temata… Pitah 1 lekar i mi kaza, 4e tova e za zara6tva6ti v momenta rani. To ne pozvoliava da ostanah belezi. Pri ve4e suzdadeni belezi ne deistva nikak ka4estveno i burzo—1 godina triabva da se maje6 i nai-mnogo da izbeleiat belezite, no ne i da se mahnat 100%. A i e skupo-12 lv.

EN

17.02.04
22:11

Mr. Muskul Gel Vodoprovod не флудвай...

MM

18.02.04
11:08

Kude sum floodnal?
Osven tova acc mi e Mr. Muskul Gel Vodoprovod4ik :?

LU

18.02.04
11:10

Постнал си 3 едни и същи мнения :arrow: ето къде си флууднал

MM

18.02.04
11:15

Hmm sry mnogo. Kompa mi ne6to e skapan :(  Zapi4a na po-goliama tema i moje da sum natisnal niakolko puti po pogre6ka. V koia tema sum se zasral?

LU

18.02.04
11:17

В тая тема си се засрал :) то4но над мнението на Enticer.
Просто ги изтрий.

MM

18.02.04
11:48

A da… kak se trie?

EN

18.02.04
12:06

вече не можеш заеби ги ама като пускаш нещо друг път гледай ОК :twisted:

18.02.04
14:12

Браво виждам,че темата дет съм постнал има най-голямо посещение в форума.Ама кка я нацелих а? :wink:
Жалко само,че толкова мнения и накрая съм по-объркан от началото.Изписаха се много неща и все различни.Тъкмо си събирах пари да си взема контратубекса и ми изтипосват,че няма да ми свърши работа :x .Аз все пак мисля да опитам с него,защото не виждам друга алтернатива,е ако някой знае може да сподели :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1