Странен проблем

16.02.08
17:34

Имам малко странен проблем . Тренирам в домашни условия . Имам си велоергомеът от 2 години . Тогава имах доста мазнинки . Карах го в продължение на почти една година , мазнините по корема , краката , ръцете бяха изчистени но мазнините по гърдите си останаха , и стана адски грозно . Реших да ходя на фитнес с надеждата , че тези мазнини ще се махнат , и ходех в продължение на 4 месеца . Ефект имаше , натрупах малко мускул на ръцете , краката ми също станаха доста мускулеста , но на гърдите нито се махаха мазнините , нито пък съм трупал мускули . Отчаях се и се отказах от фитнеса . От преди 2-3 седмици отново почнах да си карам велоергометъра , дигам си дъмбелите , абсолютно всеки ден правя по 30 /общо за целия ден/ лицеви опори . Някой имал ли е подобен проблем , и може ли да ме посаветвате нещо /диета , упръжнения някакви специални/ . До сега не съм спазвал диета , но ако трябва ще се опитам !

П.С. Забравих да кажа , на 16 г съм 180 см , 75-80 кг

Темата беше редактирана от Night^HaWk на 16.02.08 20:51.

17.02.08
19:17

Бързо си се отказал от фитнеса - това ти е грешката. С правилен хранителен режим и правилно изготвен тренировъчен план, тялото ти се превръща в пластелин за моделиране, НО става бавно, трябва воля и силна мотивация.

17.02.08
20:53

a и 30 лицеви опори за целия ден са много малко
по-добре направи някава системка
примерно 4-5 серии х 20 лицеви
вкарай и още малко упражнения
сменяй позицията на ръцете и краката при лицевите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1