Дневника на wrestling pro

Темата е заключена.
Прескочи до:

Да бе точно в хеви дюти има суперсерии :)

BU

16.02.08
20:09

Линк 2 : http://www.musclenet.com/mikementzerheavyduty.htm

Това е различна версия.Но не съм виждал хеви дюти-то за което говориш.

17.02.08
10:02

В поселдния линк е баш оригинала.

17.02.08
11:33

Да  видях много благодаря

17.02.08
19:37

казано от Wrestling_pro на 24.01.08, 19:32:

Ядене  днес:
1. Овесени ядки с  мляко
2. 4 яица
3 100 грама фъстаци
4.100 грама фъстаци
5.пилешко 150-200 грама + 100-200 грама сирене
6. Яица с  шунка + 100 грама  сирене

Незнам дали обръщаш достатъчно внимание на разнообразието в храненето си. Трябва да знаеш, че е от супер голяма важност. Примерно не приемаш ли достатъчно фибри, чрез плодове и зелечуци, просто храносмилателната и отделителната ти система няма да функционират както трабва. Може и да нямаш някакви изявени симптоми, но това ще ти пречи да прогресираш. Сериозните спортисти,  приемат много голямо количество храна, с акцент на белтъците и това може да се прочете тук таме. Но това което не го пишат е, с каква гимия са харнирани тия приеми за да може стомаха им да функционира що годе правилно.

За сведение в горенаписаното меню с изключение на овеса горе долу няма никакви /незначиелни са/.

Опитай да балансираш повече храненето си и ще видиш, че дори и с по-малък ресурс ще постигаш много повече. Един вид една машина колкото и да е масивна ако не е правилно регулирана няма да работи.

Поздрави

18.02.08
16:29

фибрите си ги набавям от зеленчуци дето не записвам в калориите  витамини  пия  на хапчета а и правя  ВВ  дни с коренно различни храни

Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 18.02.08 16:29.

19.02.08
19:36

Днеска  ядене :
1. 6.30 - мусака с заливка ( без кисело мляко)
2. 9.30 - фъстаци 100 грама
3. 12.30 -  фъстаци 100 грама
4.  ориз  с  пиле + 4 яица
5. консерва  риба + сиерен
6. сирене

Неска  въглехидратите малко над  обикновеното  заради ориза с  пиле  ама  нищо де !!Запушен ми е носа!!!!

20.02.08
11:05

Wrestling_pro махни ги тия фъстъци, те имат протеин в тях но той първо не е пълноценен и второ е от растителен произход т.е има ниска степен на усвояемост.

20.02.08
11:12

Не  съм вкъщи

20.02.08
11:13

казано от Wrestling_pro на 20.02.08, 11:12:

Не  съм вкъщи тогава  и  това  ми е алтернативата

20.02.08
11:55

По добре намери друга алтернатива, такава като мляко или някакви сандвичи, дюнери пак ще е по добре.

24.02.08
18:58

Днес наи бруталната тренировка която съм правил  разглехдах оригинала на хеви диути  и се опитах да направя нещо такова  за  1 пат в  седмицата !! 
      1.овесени ядки +мляко
      2.сирене  200-300 грама
    Тренировка :
1. Лег
2.гребане  с щанга  + Пуловер (супер серия )
3. тяга
  4. щанга за  врата  в  супер серия + повдигане на дъмбели в страни (супер серия)
  5.Сгъване за  бицепс
  6.френско + кофи (супер серия)
  7.клек (трябваше да е  в супер серия  с  бедрено разпъване  ама  немах мн сили)
  8. Повдигане на  калф машина
след тренировката  пих в  залата  1 протеинов шеик  на  некви American whey !!Тренировката бе  много интензивна  с много малки  почивки колкото  да пия  вода !!За  по малко  време отколкото си мислих я направих !!
  3.Риба (не консерва)
  4.сирене + шунка
  5. оказа се че баща ми е бил на риба и пак РИБА
  6 вероятно сирене

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1