19.02.08
17:28
Здравейте,
Ще преминавам от двудневен сплит към тридневен - тренировъчната програма “Още повече мускули след половин година в залата?/Тридневен сплит за покачване на мускулна маса”, описана в този сайт.
Натрупал съм сланина в долната част на корема. Бих искал хем да ползвам посочената тренировъчна програма, хем да наблегна на корема и да стопя каквото мога. Някой може ли да ми помогне какви упражнения да добавя?
Поздрави,
Longman
Да добавя…
Преди и след тренировка пия 30г протейн + 15г глюкоза.
Да не би от глюкозта да съм направил корема smile?
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 19.02.08 17:37.
За свалянето на мазнините, най-важно е храненето, програмата не е толкова от значение. Можеш и да добавиш кардио след силовата тренировка.
Да качваш мускули, но да сваляш мазнини по едно и също време..клони към невъзможното.
И аз така предположих...
Тъпото е, че имам затлъстяване (поне доколкото аз виждам) само на долната част на корема и около таза. По принцип съм със слаба фигура, т.е. приспадам към “слабия” тип. Направо е смешно - да имам нормално или леко по-слабо телосложение и да имам “пояс” на корема. Бих искал да продължавам да качвам, ама да спра с трупането на сланините на корема. Явно диетата ми не е ОК - по точно въобще не спазвам такава :).
Може ли да ползвам някой упражнения за корем от “Програма за стягане на корема”? Да спра ли с глюкозата?
Поздрави,
Longman
19.02.08
19:13
Не е невъзможно сигурен съм ... много хора могат да го потвърдят .. много хора са ми казвали че при употреба на правилни супер елементи и правилно хранене мое да се постигне ... ако зимаш разни стероиди съм 100 процента сигурен че може!!!