прасец

06.10.04
23:14

По принцип имам проблеми с прасеца, защото както и да го тренирам – с много повт., малко тежести, много тежести, малко повторения, аве секак нищо не ставаше. И от скоро, 2-3 дена започнах като изкачвам стълбите в даскало и в блока да се повдигам на пръсти, а вчера вечерта докато си миех зъбите 2-3 мин. почти нон-стоп се повдигах, като правех понякога задържания. И днес сутринта се събудух със страшна мускулна треска в прасеца, нещо което не ми се е случвало. И ви питам да продължа ли да си права така всеки ден или да го права това един вид като тренировка, с почивка и т.н.

07.10.04
00:15

Аз също имам проблем с прасците и четох една интересна статийка, че ако чрез тренировки в залата било те каквито и да били с много повторения или малко и т.н. и нямаш растеж е добре да пробраш да развиеш прасеца по естествен начин, което ще рече тичане, катерене на стълби и т.н. Проблема е, че ми е много трудно да се навия да тичам :) Но определено това е вариант и аз вярвам в него. Прасеца е ужасно трудна мускулна група, за който не му върви. Така, че продължавай в същия дух и току виж направиш прасците за, които винаги си си мечтал ;)

П.С. Кажи после резултата :Р

RO

04.11.04
19:50

Пробваи и упражнение с тежести. Едното е сядаш и си слагаш лост с тежести на краката(близо до колената) и започва6 да си повдига6 пръстите.Това упражнение оба4е е доста неудобно.Друго което можеш да пражи6 ж изправено състояние се слаожи лост с тежести зад врата и пак прави повдигания на пръстите.Третото е магарешко яздене

07.11.04
00:03

[quote author=“Hristo”]По принцип имам проблеми с прасеца, защото както и да го тренирам – с много повт., малко тежести, много тежести, малко повторения, аве секак нищо не ставаше. И от скоро, 2-3 дена започнах като изкачвам стълбите в даскало и в блока да се повдигам на пръсти, а вчера вечерта докато си миех зъбите 2-3 мин. почти нон-стоп се повдигах, като правех понякога задържания. И днес сутринта се събудух със страшна мускулна треска в прасеца, нещо което не ми се е случвало. И ви питам да продължа ли да си права така всеки ден или да го права това един вид като тренировка, с почивка и т.н.

съветвам те да продължиш по стълбите щом виждаш, че ти действа добре. Но мускулната треска в случая не е критерий, защото през онези 2-3 дни си натоварвал прасеца доста повече от колкото в залата, имам предвид като време, а не като интензитет

26.12.04
20:46

hristo за прасец според мене най добро упражнение е скачането на въже аз само с него си оформих прасеца по 20 мин два пъти в седмицата са достатъчни :wink:

26.12.04
22:18

Айде тези които са имали проблем с прасеца , и в последствие са го накарали да расте да  кажат ква  е тайната . Защото няма смисъл от съвети на хора на които винаги им е вървял прасеца .

27.12.04
02:10

Трапеца е труднорастяща група не очаквай разтеж катто при другите.На мен най много ми се натовари като бягах на място.А и както се казва в горния пост въжето би била добра алтернатива

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1