Ръце

21.02.08
15:54

Търсих из сайта но не можах да намеря това което тарся
До сега тренирах така:
Трицепс
1 тесен хват
2 френско
3 скрипец
Бицепс
1 прав лост
2 полулек с дъмбели
3 скотово
И сега искам да ги заменя но не знам с какви упр ще е най добре
мислех си за нещо такова но не съм сигурен
Трицепс
1 френско
2 кофички на пейка
3 с дъмбел зад врат
Бицепс
1ez лост сгъване
2 ? ? ? ? ?
3 скотово

__

21.02.08
16:24

за трицепс да те питам как си изпълнявал упражнението на скрипец защото има доста варианти?
иначе можеш примерно френското да го правиш с дъмбели да не е с лост ;) другите кофичките и с дъмбел зад врат стават.
бицепса ез лост скотово и концентрично :)

21.02.08
16:35

Горен скрипец не с важе не и с ръкохватка с тругото но незнам как се казва

21.02.08
16:36

??? - сгъване с неутрален хват
Аз не бих сменил правия лост с крив, не че не съм го правил де. :)

__

21.02.08
16:42

казано от Lachezar на 21.02.08, 16:35:

Горен скрипец не с важе не и с ръкохватка с тругото но незнам как се казва

има мн варианти с подхват с надхват с Д-ръкохватка с една ръка в подхват(това упражнение специално мен мн силно ме удра в трицепса) просто мн са вариантите.Прав лост на горен скрипец в подхват,същото в надхват,с въже от страни с една ръка (заставаш пред скрипеца с рамо към него хващаш въжето с една ръка и почваш да разгъваш)горен скрипец над главата(с гръб към скпиреца издърпваш ръкохватката навеждаш се напред застопоряваш си ръцете да има движение само в лактите и почваш да разгъваш)и тн :) всичко с разгъване
а за бицепс ако имате междинен скрипец (мисля че така му се казваше) хващаш двата горни скрипци изправяш се и почваш да сгъваш ако се сещаш какво искам да кажа

Мнението беше редактирано от ___ZOB___MACHINE___ на 21.02.08 16:44.

21.02.08
16:47

Защо не би го заменил

21.02.08
16:49

а за бицепс ако имате междинен скрипец (мисля че така му се казваше) хващаш двата горни скрипци изправяш се и почваш да сгъваш ако се сещаш какво искам да кажа

Сещам се като второ ли да го прая

__

21.02.08
16:51

зависи кои са ти другите упражнения за бицепс

21.02.08
16:57

сгъване с лост
сгъването с макари
скотово
тай ли да ги правя последно да ми изясниш

__

21.02.08
17:00

да става :)

22.02.08
08:14

казано от Lachezar на 21.02.08, 15:54:

Търсих из сайта но не можах да намеря това което тарся
До сега тренирах така:
Трицепс
1 тесен хват
2 френско
3 скрипец
Бицепс
1 прав лост
2 полулек с дъмбели
3 скотово
И сега искам да ги заменя но не знам с какви упр ще е най добре
мислех си за нещо такова но не съм сигурен
Трицепс
1 френско
2 кофички на пейка
3 с дъмбел зад врат
Бицепс
1ez лост сгъване
2 ? ? ? ? ?
3 скотово

Премахни полуклек за бицепс. Съвет: Ако искаш се придържай към съвета ми. Основан е на дългогодишен опит. Избегвай!!! Избягвай паразитни упражнения, които целиш маса, а те не са за нея. Има си базови упражнения... Посоченото от теб полуклек за бицепс е вид паразитно упражнение. При него се натоварват много други мускулни групи, които отнемат от концентрацията и изпълнението на самото бицепсово натоварване. Старай се при бицепс и трицепс да се стараеш да се придържаш към изолирани движения. Това са мускулни групи, които при натоварване понякога вкарват силата и на други мускули. А при прилагане на изолиране се полуава добро натоварване. Скота и концентрираното са добри примери, макар и да се дублират едно друго. Опитай се да приложиш натоварване при една тренировка чреш базви упражнения. Когато се премине към търсене на релеф... вкарай упражнения за различни сектори на мускулите... (сектори, глави). тогава ще гониш сепарация, а не маса.
Не се впускай към нестандартни изпълнения и уреди. Повярвай ми... новото време на спорта не преоткрива топлата вода и няма нищо по-работещо и сигурно от базовата тренировка и вкарването и в рамките на масата или релефа.
Правилата и стриктното изпълнение работят по-добре от вариации на тема “Фантазия и приложението и в спорта”.
Прегледай базовите упражнения, приложи ги в треировката си, старай се да се придържаш към стриктното изпълнение и избягвай изхвърлянето в килограмите и няма да закъснеят резултатите.
Ако нещо друго те интересува... можеш да пишеш на лична!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1