21.02.08
19:25
Така тази седмица чзапочнах следната програма:
1 ден - Гръб и рамо
2 ден - бицепс и трицепс
3 ден - гърди / и малко корем /
повтарям цикъла още 1 път и има 1 ден почивка.
Искам да попитам дали е добре като замисъл и дали не е твърде натоварено (аз се чувствам супер) от миналата седмица съм започнал.... Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:25.
21.02.08
19:34
не оставяй краката, ще съжаляваш. повярвай ми!
иначе програмата става. схема 3:1
прави 1вата 3ка тежко, а 2рата с повече повторения и концентрирано
Мнението беше редактирано от jorro на 21.02.08 19:35.
казано от G33K на 21.02.08, 19:29:
И стажът ти е между 1 и 2 месеца нали?
Извинявай, но искам помощ. Никой не се е родил научен. Тренирам от 3 седмици. Просто искам мнение.
ПП: Май ще смъкна на 4 дена :D
ПП2: Алтернативен вариант:
1 ден - Гърди
2 ден - Гръб
3 ден - Бцепс и трицепс
4 ден - Рамо и корем
3 дена почивка (няма да са 3 поредни дни, ще видя как да ги наредя според времето), а крака и трапец не съм писал, защото 1во искам рамена и после трапец ще правя, а краката ми искам даже да поотслабнат малко ....
21.02.08
19:35
Много е тежко. Няма да ти понесе ако не се зобиш.
Защо като тренираш от 3 седмици смяташ, че хората които тренират години наред са нещо глупави като тренират краката? Ако смяташ че са ти големи това е а) защото имаш мазнини б) защото така си въобразяваш, а не защото са особено мускулести. Дори да гониш плажното тяло, трябва да поклякваш от време на време, иначе нищо не правиш.
казано от G33K на 21.02.08, 19:44:
Защо като тренираш от 3 седмици смяташ, че хората които тренират години наред са нещо глупави като тренират краката? Ако смяташ че са ти големи това е а) защото имаш мазнини б) защото така си въобразяваш, а не защото са особено мускулести. Дори да гониш плажното тяло, трябва да поклякваш от време на време, иначе нищо не правиш.
Все още съм на 16 и искам да дръпна още няколко сантиметра на височина и за това не искам на пресата, а краката ми са големи и сигурно 3-4 до 5% са мазнина. Не си въобразявам прото от малък съм тичал мн (футбол, баскетбол, а сега и волейбол) и краката ми достатъчно се натоварват.
Може ли мнение за 4-дневната програма:
-гръб
-гърди
-бецепс и трицепс
-рамо и корем
3те дни почивка както позволи времето ......
Ами кажете тази програма дали е добра и ако да ще почина сега 3 дни и от понеделник започвам.....
1 ден - Гърди
2 ден - Гръб
3 ден - Бцепс и трицепс
4 ден - Рамо и корем
3 дена почивка (няма да са 3 поредни дни, ще видя как да ги наредя според времето)
за всяко 4 упражнения, 4 серии по 8-10 повторения (10 по-вероятно) .... за корем ако може съвет.
Благодаря предварително на всички дали компетентен съвет и лека вечер.
ПП: Крака и кардио ще компенсирам с волейбол, а трапец ще започна като ми се поразширят раменете (вероятно ще го сложа при рамото и корема)
Мнението беше редактирано от regname на 21.02.08 20:37.
22.02.08
06:51
Мда аз забравих че всички начинаещи сте с големи крака :)
22.02.08
08:28
казано от regname на 21.02.08, 19:25:
Така тази седмица чзапочнах следната програма:
1 ден - Гръб и рамо
2 ден - бицепс и трицепс
3 ден - гърди / и малко корем /
повтарям цикъла още 1 път и има 1 ден почивка.
Искам да попитам дали е добре като замисъл и дали не е твърде натоварено (аз се чувствам супер) от миналата седмица съм започнал.... Благодаря предварително.
Здравей от мен!
Винаги съм бил привърженик на това да се разделят бицепс и трицепс, гръб и рамо!