22.02.08
16:24
Някой чувал ли е за MADAL BAL , и дали става за сваляне на килограми ?
Поздрави
Тва ми се струва, че съм го мяркал във вестник Уикенд, и ако съм прав, значи е пълен скандал...
казано от armando на 22.02.08, 19:01:
Тва ми се струва, че съм го мяркал във вестник Уикенд, и ако съм прав, значи е пълен скандал...
Става въпрос че отслабваш с 10кг за 10дни. Четох в некав форум на бг-мама че яко действал... Някой дали има преки впечатления ?
Забрави за такива чудодейни лекарства..... Просто несъществуват, ако ги имаше, всички щяхме да сме с по 7% телесни мазнини, в близките 10-20 години съм сигурен, че ще има нещо подобно, но още не се е намерил учен да го измисли ;)
23.02.08
10:03
килограм на ден :coolcheese: Това едва ли е истина нз за продукта но малко ми се вярва честно казано
23.02.08
10:06
Хахаха,значи когато четеш такива неща въобще не вярвай!!!!!!! НИКОГА ама НИКОГА! Много лъжат по рекламите,то така ако ставаше,всички щяха да го правят,а не е нали? :) Особено пък ако е в Уикенд - най-големите клюкари и лъжци...
Давам препратка към един форум да се уверите че пишат че е истина :)
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=262976.0
Женска му работа ... (без да се убиждате) Това някакво сирпче да ти замества всички храненя та дори 2-3 за мен е маалко прекалено . По кг на ден и след 1 месец = RIP . Сваляйте мазнини а не килограми ;) това е правилния начин според мен .
казано от ceno83 на 22.02.08, 21:23:
казано от armando на 22.02.08, 19:01:
Става въпрос че отслабваш с 10кг за 10дни. Четох в некав форум на бг-мама че яко действал... Някой дали има преки впечатления ?
няма такова животно - вярвай ми! DNP, което е най яката химия за отслабване и от което се умира ако сгафиш с дозите, сваля по максимум 400гр/ден и това е установено емпирично.
а чисто литературно как си обяснявате тия резултати за който пишат тези девойки? на какво се дължи ?
23.02.08
15:39
На измислица,жените свалят като карат само на вода,което разбира се е крайно неправилно.Струва ми се,че не те интересува мнението ни,ако е така по-добре си го вземи,но само ще си дадеш парите според мен.
казано от ceno83 на 23.02.08, 15:26:
а чисто литературно как си обяснявате тия резултати за който пишат тези девойки? на какво се дължи ?
реклама му викат
плати ми достатъчно и в писмен вид ще се кълна, че като си купиш и изядеш някое лайно, ще станеш като Кътлър за седмица.
а и щом става дума за жени - диетите на 99% от тях са си чиста проба безмислен мазохизъм.
ако си голям мераклия - купи си, изпии го и сподели разултатите с останалите