Какво мислите за този продукт??

22.02.08
16:24

Някой чувал ли е за MADAL BAL , и дали става за сваляне на килограми ?
Поздрави

22.02.08
19:01

Тва ми се струва, че съм го мяркал във вестник Уикенд, и ако съм прав, значи е пълен скандал...

22.02.08
21:23

казано от armando на 22.02.08, 19:01:

Тва ми се струва, че съм го мяркал във вестник Уикенд, и ако съм прав, значи е пълен скандал...

Става въпрос че отслабваш с 10кг за 10дни. Четох в некав форум на бг-мама че яко действал... Някой дали има преки впечатления ?

22.02.08
21:50

Забрави за такива чудодейни лекарства..... Просто несъществуват, ако ги имаше, всички щяхме да сме с по 7% телесни мазнини, в близките 10-20 години съм сигурен, че ще има нещо подобно, но още не се е намерил учен да го измисли ;)

__

23.02.08
10:03

килограм на ден  :coolcheese:  Това едва ли е истина нз за продукта но малко ми се вярва честно казано

MO

23.02.08
10:06

Хахаха,значи когато четеш такива неща въобще не вярвай!!!!!!! НИКОГА ама НИКОГА! Много лъжат по рекламите,то така ако ставаше,всички щяха да го правят,а не е нали? :) Особено пък ако е в Уикенд - най-големите клюкари и лъжци...

23.02.08
14:23

Давам препратка към един форум да се уверите че пишат че е истина :)

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=262976.0

23.02.08
15:19

Женска му работа ... (без да се убиждате) Това някакво сирпче да ти замества всички храненя та дори 2-3 за мен е маалко прекалено . По кг на ден и след 1 месец = RIP . Сваляйте мазнини а не килограми ;) това е правилния начин според мен .

23.02.08
15:23

казано от ceno83 на 22.02.08, 21:23:

казано от armando на 22.02.08, 19:01:

Става въпрос че отслабваш с 10кг за 10дни. Четох в некав форум на бг-мама че яко действал... Някой дали има преки впечатления ?

няма такова животно - вярвай ми! DNP, което е най яката химия за отслабване и от което се умира ако сгафиш с дозите, сваля по максимум 400гр/ден и това е установено емпирично.

23.02.08
15:26

а чисто литературно как си обяснявате тия резултати за който пишат тези девойки? на какво се дължи ?

MO

23.02.08
15:39

На измислица,жените свалят като карат само на вода,което разбира се е крайно неправилно.Струва ми се,че не те интересува мнението ни,ако е така по-добре си го вземи,но само ще си дадеш парите според мен.

23.02.08
17:06

казано от ceno83 на 23.02.08, 15:26:

а чисто литературно как си обяснявате тия резултати за който пишат тези девойки? на какво се дължи ?

реклама му викат
плати ми достатъчно и в писмен вид ще се кълна, че като си купиш и изядеш някое лайно, ще станеш като Кътлър за седмица.
а и щом става дума за жени - диетите на 99% от тях са си чиста проба безмислен мазохизъм.
ако си голям мераклия - купи си, изпии го и сподели разултатите с останалите

23.02.08
18:23

Пичове когато в нашия форум се сподели сваляне всички го свързват с чистене на мазнини а тези девойки с това чисто гладуване едва ли свалят само мазнини . Пак повтарям - сваляне на кила и на мазнини са 2 различни неща .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1