Четири-петдневна програма за леко напреднал ?

04.02.08
20:14

Здравейте всички първо. :) Аз съм нов в този форум и отдавна се запалих по фитнеса, но все отлагах и сега вече сериозно реших да тръгна. От горе-долу година в къщи си правя лицеви опори... Висок съм 178-180 и тежа 68-70 килограма. Ръката съм я добутал 32-33 сантиметра. Това ми е известния напредък, който вероятно е нищожен .... Трябва да поизчистя всички мускулни групи (по мое мнение) и искам малко д ами поотслабнат краката. Сега на въпроса: Някой може ли да ми състави програма според тази информация. Целта ми е малко да ми поотслабнат бедрата и да направя повечко релеф (маса мисля, че имам достатъчно) и в последствие още маса ще слагам ако трябва, но за начало е това. Благодаря предварително.

ПП: Ако може и упражненията (серии и повторения). Както и почивките, защото все още съм на Вие с фитнеса като начин на живот ;)

ПП2: Харесах си тази програма - http://www.bb-team.org/workout/1563/ - дали да не започна по нея ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:25.

KL

04.02.08
21:38

Тренирай 3-5 седмици кръгово, три пъти в седмицата за всяка група с по едно упражнение, тъй като не си тренирал отдавна, и после можеш да започнеш тази, която си избрал или някоя за полунапреднали :)

*C

05.02.08
12:19

ми добра е

Мнението беше редактирано от *Ronnie Coleman* на 05.02.08 12:20.

05.02.08
14:36

няма да коментирам програмата - дали е добра ще си проличи след 1-2-3 месеца, но личното ми мнение е, че ти трябва още десетина кила мускул за да изчистиш после и да изглеждаш добре след това.представи си как ще изглеждаш 60-62кг на 180см - щека

TI

26.02.08
10:04

аз бих те посъветвал да започеш кръгова тренировка за около месец и после започни с някакъв сплит за мускулна маса. Най-добре тридневен все пак си начинаещ. Лицевите опори не те правят напреднал. Чак като покачиш десетина кила тогава може да се говори за орелефяване. А и като се има предвид твоите кила и височина ти трябва да си доста релефен.

26.02.08
15:41

Напълно съм съгласен с tisho.

26.02.08
17:29

Може и да не сьм догледал,но и вьзрастта има значение.Тва,на което моя опит ме е научил е,че ако искаш да сваляш най-добрият вариант е крьгова тренировка(без почивки между сериите) и кардио.90 % е храна.И аз мисля,че с тези килограми и рьст би трябвало да си доста чистичьк.На твое място пьрво бих влезнал малко в залата,да тренирам по лека програма за начинаещи,да свикна с упражненията и уредите.През това време (около месец) да си правя  отделно кардио,тичане,набирания ,кофички и тем подобни.Тогава идва момента да си помислиш какво искаш и какви вьзможности имаш :)Успех и ако не си доволен от резултатите в пьрвите 1,2 месеца не се отчайвай и не спирай да тренираш :)Тог

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1