искам обемен гръб

KR

26.02.08
21:25

здравейте на 16 години съм тежа 85 кг и съм висок 180 см гръдната ми обиколка е 118 см напомпена но искам когато отпусна гърба си той да има в-образна форма кажете ми на кое упражнение да наблегна за да направя така че да изглежда в-образно кажете да го помпя ли повече кво да правя
на скрипеца за гръб правя 5 бройки със 100 кг и мъртва тяга 5 броя със 120кг сила имам но 118 см мисля че е мн малко а отпуснат е 110 искам да е в-образен на кое да наблегна?

Повече набирания и гребане. Започвай с тях тренировката си. Също така раменете трябва да са  ти на добро ниво. Може и там да е проблема в момента.

26.02.08
23:12

Номера при V-образния гръб е най вече в тясната талия, много тясната талия т.е. много нисък процент мазнини и да не се товарят долната част на гърба и корема с тежки упражнения, другия номер е в широките гръбни мускули които най - добре се развиват с набирания.

Мнението беше редактирано от Alkorin на 26.02.08 23:12.

KR

27.02.08
12:18

значи да наблегна на набиранията за да стане гърба ми по голям?

27.02.08
13:54

Моят съвет е да правиш 10ки,поне при мен повечето повторения а не повечето кг.се отразяват по добре...
За V-образния гръб мн.допринаст големите рамене и малката талия ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1