28.02.08
10:01
Добър ден от около 6 месеца тренирам по тази програма:
пон.
гърди,бицепс
сряда:
гръб,трицепс,трапец
петък:
рамо,крака
Мисля,че е време да си сменя трен.програма с цел стресиране на мускулите.Ето това е новата програма,която си съставих:
Понеделник:
Бицепс,Трицепс
Сряда:
Гръб,Рамо,Трапец
Петък:
Гърди,Крака
Ще се радвам да чуя вашите критики и мнения.Мерси!
28.02.08
17:42
Значи според мен това не е най-добрия вариант. По-добре е да избереш 4 дневен сплит. Нщо такова:
понеделник:
Гърди + корем;
вторник:
Гръб + трапец;
сряда:
почивка;
четвъртък:
Рамене + крака;
петък:
Бицепс + трицепс;
събота, неделя:
почивка;
разбира се ако имаш възможност да тренираш 4 пъти седмично. Ако нямаш пробвай по твоя начин. Лошото е че при него ще имаш доста тежки тернировки. Гърдите и краката са големи МГ и в една тренировка ще е доста тежко да ги тренираш. Също гърба 5 упр. рамене 3-4упр. и трапец 1упр. пак стават доста. Според мен за 3 дни може да се направи още едни сплит който да е по-лек. Слагаш трицепса при гърдите но с 2 упр. по 4 серии и бицепса при гърба със същата доза упр. Разменяш местата на рамене и крака(ако си правил рамо първо, сега може да почваш с крака и обратно) или ги въртиш през тренировка. Също си избери новички упр. за да стресираш малко организма и да направиш разликата по-голяма от предишната програма. Това е от мен. Избери си вариант или потърси др предложение от някой. Успех. дано ти бях полезен. ;-)
Ето ти една идея
1.Гърди + Бицепс
2.Крака
3.Почивка
4.Рамо+Трицепс
5.Гръб
Добра програма при мене имаше ефект.Ако все пак искаш да продължиш да тренираш по програма с три тренировъчни дни Просто сложи бицепса с гърба, а трицепса с гърдите.Програмта ти не ми харесва.Две големи групи като крака и гърди за 1 ден ще ти дойде в повече.
28.02.08
20:37
мерси и на двама ви!