Ето ме пак :)
За “гладните дни” само на месо и зеленчуци - първия ден ядох и сушеница - тя ме крепеше ,после останалите 4 дни реших да я махна и останах само на месо ,зеленчук и яйца и ужасен спорт ииииии в момента ям бисквити хаха :) А пък на обяд ядох мюсли с прясно мляко ! но Както и да е да -мерих се и не съм отслабнала на кг !! Тва е най-големия парадокс - как може да ям толкова чисто и да не отслабна . В огледалото онзи слой ,който така и не мога да мохна , пак си седи ( не че съм очаквала чудо за 4 дена де , ама предвид ,че се храня гадно напоследък ,един такъв режим трябваше да ми повлияе НЯКАК ) .
Все едно . Продължавам . Но първо ще си довърша пакетчето бисквити (мМмМММмМм :) )
Все пак от 5 дена 1 не беше читав .Пак е добре .
За периода 30.01-05.02 съм си изготвила следния режим :
1.спорт : фитнес,танци,кардио на гладно -нищо ново
2.храна:
6 дена в седмицата ям само : айрянища,месо,яйца,оот вр на вр сирене , зеленчуци , от вр на вр грейпфрут сутрин , зехтин
на 7-мия (т.е. на 05.02) -зареждащ ден—>каквото поискам въглехидратно ,до обяд (знам ,че ще поискам шоколад , значи нека бъде 85% ) + бонус или ориз :)
за калорийте-1500 се оказват мн малко - вдигам ги на 1800 .Поддържащи са ми към 2400,така че и 2000 да станат не е толкова фатално,ноо 1500 имат само един изход-пакетчето бисквити хахах :)
поздрави ;)
Мнението беше редактирано от тайна. на 29.01.08 18:08.
Ами ти ще кажеш как се чувстваш. Каквото и да правиш преди да минат 2 седмици промени не чакай - организма се съпротивлява, най-често задържа вода за да запази кг-те, на които е свикнал.
Ако нямаш негативни усещания като световъртеж и отпадналост, значи ти понася. Ако почувстваш нещо от тези симптоми хапни бърз въглехидрат, ама малко - един бонбон например.
Имай впредвид, че може да ти се отрази на ученето. Мозъка иска глюкоза, а ти НЕ МУ Я ДАВАШ. 120гр/ден без да се напъваш да запомняш нещо. Ако усетиш, че трудно запомняш и се разсейваш (губиш концентрация), значи трябва да вкараш комплексен въглехидрат в диетата - на закуска е най-удачно.
А ако (най-вероятно) нямаш никакви проблеми - дръж си стриктно диетата и като минат 2-те седмици изведнъж ще имаш качествен скок.
Успех!
МЕрси ,Митак :)
Днес: без тренировка,само танци и разтягане - много ми е гадна мускулната треска!
храна
закуска:2 яйца,60 гр извара,150 гр ябълка
обяд: пил филе 200 - 250 гр + моркови +зехтин
вечеря: риба ( около 250 гр изпечена) , правена с олио ,+зелена салата със сушени домати и авокадо
преди лягане:извара с босилек
както и да ги смятам повече от 1500 не идват калорийте .... но повече няма как да ям нещо не-въглехидратно,така че за сега 1500 остават хахх :)
вода много пия напоследък ! (т.е. днес :) )
раздвижен ден
едит : сега се връщам от тренировка :) Казах ,че няма да има ,ама всъщност нещо ме обзе лудостта предвид хубавото слънчице ,което грееше,”заредих се ” и направих една супер кръгова тренировка 2 крръга ( като по-назад описаните ) ,пък и някои упражнения правих с по-голяма тежест (скрипец -25 кг :) хех ) и по повече повторения ! След тия големи 2 кръга имах сили за 20 минути супер интензивно кардио .
Прибрах се , изкъпах се с възможно най-горещата вода ,която мога да понеса и сега си ям рибката :) В рая съм :) Хахахах
Поздрави
31.02.
Спорт днес : кардио ,ама не на гладно :) Скачане на въже +клекчета + напади + танци
храна : някакъв ужасен апетит имам :)
сутринта хапнах 200 гр кис мляко 4,5 % + 2 чушки
в у-ще:1 айрян
после : 1 чаша прясно мляко !!!!!Не знам ,мисля ,че не е особено подходящо ,обаче мноооого обичам !
сега : 100 гр кашкавал , 2 яйца без мазнина изпържени , 4-5 с.л. лютеница ( купена ;( )
за следобед ще има салата
а за вечеря месо със салата
вода много ! Най-якото е ,че вече ожаднявам хахах:)
поздрави
днес между другото изядох и 3 бонбона мерси ,щото по едно време ми се зави свят -нз защо . Имах доста напрегнат ден,може от притеснение да е ама ми стана мн зле вечерта.
Утре план :
чай
кардио 45 минути - скачане на въже , коремни ,лицеви опори колкото мога , клякания - вс на бързи обороти
закуска:белтъци с извара-2 бр
обяд :салата домати ,краставици,сирене , зехтин + 1-2 кюфтета на скара
следобед : салата
вечер : пилешко месо + салата
Здрасти, дечко!
казано от тайна. на 31.01.08, 22:08:
днес между другото изядох и 3 бонбона мерси ,щото по едно време ми се зави свят -нз защо . Имах доста напрегнат ден,може от притеснение да е ама ми стана мн зле вечерта.
Ето такива грешки правих и аз доскоро! И ще ти кажа от какво са - от липсата на въгелхидратни храни по някое време озверяваш за сладко. Промени си менюто! Видях, че ти е харесало мойто - копирай го! Даже трябва да добавиш още храна, ти още растеш, ходиш на училище, ходиш на какво ли не :) танци, манци...
Стига глупости - почни да се храниш като хората.
Пък водата - колкото повече се наливаш, толкова повече ще се наливаш :-)
казано от Winnie на 01.02.08, 07:05:
Здрасти, дечко!
казано от тайна. на 31.01.08, 22:08:
Ето такива грешки правих и аз доскоро! И ще ти кажа от какво са - от липсата на въгелхидратни храни по някое време озверяваш за сладко. Промени си менюто! Видях, че ти е харесало мойто - копирай го! Даже трябва да добавиш още храна, ти още растеш, ходиш на училище, ходиш на какво ли не :) танци, манци...
Стига глупости - почни да се храниш като хората.
Пък водата - колкото повече се наливаш, толкова повече ще се наливаш :-)
ok значи май наистина е по-добре така да вкарам малко въглехидрат :)
значи промяната за днес звучи така :
чай
(кардио правих около 30 -40 мин )
след това шопска салата със сирене
2-ра: извара +плод (парче ябълка)
обяд: 2 кюфтета на скара , в които май няма хляб ,ама не е мн сигурно :) ииии са от кайма нормална-демек малко боклуци +шопска салата със сирене +1- 2 с.л.картофено пюре
следобед:салата +/- кисело мляко
вечеря : риба ( пържена ) + салата
така добре ли е ?
пак много вода :) (да уточня много = до обяд поне 1,5 литра отиват , а до вечерта - 3 )
от днес до края на февруари пак приоритет става училище(изпит)-демек ще са ми малко “заседнали” повечето дни ,а не постоянно в движение. За тва по няколко пъти на ден си скачам на въжето по 10-15 минути .
Днеска се чувствах мн добре,ама си мисля ,че така хич няма да има промяна в тялото ... нз
плана за утре :
кафе +скачане на въже (вече задобрявам :) )
2 белтъка + извара
след 2 часа : 300 мл прясно мляко,евентуално плод
после : салата +зехтин+ месо
тренировка танци
салата + зехтин + месо ( салатите са от зеле )
и после салата +/- извара
Мнението беше редактирано от тайна. на 01.02.08 17:59.
03.02
кафе,30 мин кардио (въже ,коремни преси , др упражнения -нещо като кръгова тренировка )
1.100 гр овесени ядки
2.100 гр овесени ядки
3.пилешко (100-150) +зеле+моркови + зехтин
4.пилешко(100-150)+зеле+моркови+зехтин
танци 2 часа
5.извара(100)+зеле+зехтин
6.зеле+моркови + зехтин
много вода
пшрез деня като се сетя скачам на въже
днеска беше супер-изпълних си плана на 100% !
ето за утре:
чай от липа и бъз от на баба :)
30 мн кардио
1.100 гр ориз
2.100 гр ориз +300 гр прясно мляко
4.2 яйца (пак от на баба ) + зеле+зехтин
5.”санндвич ” за у-ще : в зелеви листа си слагам пилешко месо ,но не бон филе ,а пържолка (на фурна) и става нещо като много-по-засищаш-дюнер :)
5.вечеря салата + извара
фитнес тренировка (по обяд ) : (кръгова) :
2 кръга от следното :
1.вертикален скрипец 3 по 8
2.машина за гърди 3 по 8
4.хор.скрипец 3 по8
5.избутване на дъмбели от полулег 3 по8
6.раменни преси 3по 8 + 3по 8 упр.за задно рамо
7.трицепсово разгъване на скрипец 3 по 8
8.бицепсово сгъване с дъмбели 3 по8
9.50 клека
10.аддуктори и абдуктори колкото може повече повторения
11.напади с 2 по 6 кг дъмбели
12.коремни преси
13.повдигане на краката от вис
14.хиперекстензии
след 2-та кръга без кардио ,защото сутринта има :)
Мнението беше редактирано от тайна. на 03.02.08 17:48.
вчера изпълних режима ,ама през нощта ( тва не знам за днеска ли се брои хаха ) станах и като почнах да наливам прясно млякоооо ! И отделно имам ужасна муск.треска .... :) Но установих нещо-вече без прясно мляко не мога да изкарам и 1 ден !
ето за днес :
-350 пр.мляко
-яйца в зелеви листа ( за у-ще)
-месо в зелеви листа ( пак )
-месо със салата
-салата + зехтин
днеска абсурт да правя тренировки ,само с танци оставам :)
днес ми мина муск.треска , изпълних си плана ,добре се чувствам :) НЕ знам какъв е този феномен ,но само като видя кутия с прясно мляко ,по всяко време на денонощието мога да я изпия цялата .Никога не ме е гонила такава “бяс ” за определена храна . Дори и за шоколад! Все още одържам положението , да не пия по 3 л пр. мляко на ден хахах:)
за утре тренировката ще е фитнес ,описана е в по-горния пост , но след нея ще потичкам на пътеката !
манджа : ще се опитам да не пия ( и мисля ) за мляко :) хахах:)
1.извара с домат и босилек
тренировка
2.зеленнчуци
3.обяда ще е в у-ще : сандвич : в зелеви листа ,намазани с домашна лютеница ( правена със захар и олио ) има 2 яйца с малко зехтин )
4.пак в у-ще : 1-2 айряна
5.месо + салата +зехтин
това е плана :)
едит: Нещо съм се повредила ;) Напоследък каквото и да хапна ( от 2-3 дена насам ) , ми се гади след това ,прилошава ми и не мога да си помисля за храна.Изпитвам глад ,обаче като изям нещо ( дори не мн тежко ) ,умирам.Ето примерно сега ми е така -преди малко вечерях и имам чувството ,че ще повърна .А не ям в големи количества,даже хич! ..Идеи?
Може целулозата да ти идва в повече. Казах ти да вкараш малко нишесте от ориз и картофи.
А може да е “просто” начало на грипче - има сега такова.
Със сигурност не си се повредила трайно :)
може вярно да е от целулозата-вчера (и не само) се скъсах да ям зеле
ето днеска какво ядоХ :
1.1.3-4 парченца св.пушено филе + 3-4 с.л. лютеница
2.100 гр сиомга + 3 чушки+ 1 ф. Бонус
3.”зеленчуков джоб” : маруля и 100 гр пилешка пържола печена
4.1 айрян
5.краставица,250 гр пил.пържола
без тренировка
Днеска какво ще правя :
1.Преди да съм отишла на тренировка , да пусна промяната в нея ,ако все пак има някой да я изкоментира:
Ще правя само 1 кръг,но по-дълъг ,а след него кардио и вече ще правя 4 кръгови тренировки седмично ,не 3 :
загрявка
1.вертикален скрипец 3Х8 (обикновено максималната тежест,до която стигам е 25 кг )
2.машина за гърди (избутване) 3Х8 (при нея максималното е 20 кг )
3.хоризонтален скрипец 3Х8(17,5 кг )
4.Пулоувър ИЛИ кросоувър ИЛи пек-дек 3Х8
5.раменни преси 3Х8(с 2 дъмбела по 4 кг )
6.разтваряне встрани 3Х8 ( с 2Х3 кг )
7. бицепсово сгъване 3Х8 с 2Х 5 кг
8.трицепсово разгъване на скрипец 3Х8 (максималното ми е 12,5-15 кг )
9.50 клека без тежест + 30 клека с 2Х6 кг дъмбели
10.бедрено разгъване 2Х25 без тежест
11.бедрено сгъване 2Х30 с 10 кг
12.аддуктори (колкото мога )
13.абдуктори ( пак колкото мога )
14.глутеус машина 4Х10 на всеки крак
КОРЕМ( 3 кръга от следното ) :
15.”крънчове” 50 -60
16.”крънчове с извивки” 50
17.коремни преси 50
18.повдигане на краката от лег 50
19.повдигане на краката от вис 3Х15
20.на уреда за хиперекстензии -наклони за паласките 2Х30 за всяка страна
21.нормални хиперекстензии колкото мога
след това : 20-30 минути кардио (пътека или кростренажор)
манджата :
1.сега изядох: 3 ф.Бонус + 50 гр кашкавал +20 гр луканка + 250 гр пр.мляко
1 час след тази “здрава” закуска отивам на тренировка
2.1 час след тренировката : “зеленчуков джоб”:2 яйца + краставица+домат в марулки
3.в у-ще : “зеленчуков джоб 2” :) : в марули кашкавал (50 гр ) + краставица+домат
4.айрян
5.вечеря: 300 гр риба + салата +зехтин
мисля ,че около 1700 кал. се събират
Здрасти, дечко! Нали не се сърдиш, че ти викам така ;-)
Да ти кажа честно, тренировката ти ми се струва прекалено дълга и всеобятна. Тези тренировки се правят само в началото, колкото да свикнеш с тежестите, после няма много смисъл от тях, хабиш излишна енергия. Че накрая и кардио :smirk: , колко време ти отнема?! Помисли за нещо, което да е по-компактно и по-ефективно. Три пъти на седмица е добър вариант, но трябва да оправиш сплита. Това горното е луда работа.
Калориите правилно ли смяташ? На мен, без да смятам, ми се виждат по-малко от 1700, може и да греша нещо, но все пак...
Защо не сложиш след тренировката нещо по-качествено, вместо тоя кашкавал и яйца? Тури една мръвка в марулти :-) Между другото, щом тренировката ти е сутринта, сложи и след нея малко “Бонус”. Луканката, ако можеш я избягвай.
здрасти ! Не , не се сърдя естествено , “дечко” е идеално ахахах :) ;)
За тренировката: Определено се измарям доста ,но си мислех ,че тва е идеята..?Иначе сплит-ок,но не знам как да го направя .Ще се разтърся във форума и изданието и ще пусна примерна програма,на която се надявам да бъде хвърлено 1 око :)
Иначе за калорийте не съм сигурна ,все пак меря количествата на око и я е повече-я по-малко... :)
От утре до края на февруари вече сериозно ограничавам въглехидратите.Просто не мога да ги ям и да знам че след 2-3 седмици ще съм полугола :D :D :D
Месо , извара,яйца,зеленчуци,зехтин и от време на време прясно мляко или ов.ядки ще има в менюто ми .
Ето какъв сплит си измислих с малко ( много :) ) помощ от темата в изданието ! :)
понеделник:
1.избутване на дъмбели от полулег (тук идва въпроса колко серий да правя ? ) 3Х8? с максимална тежест..
2.кросоувър
3.раменни преси
4.разтваряне в страни
5.бицепсово сгъване от седеж
6.концентрично сгъване
КОРЕМ(3 кръга от следното ) :
1.крънчове + крънчове с извивки
2.коремни преси
3.повдигане на краката от лег
4.повдигане на краката от вис
5.хиперекстензии
после 30 минути кардио
сряда:
1.вертикален скрипец
2.хоризонтален скрипец
3.гребане с дъмбел
4.разтваряне на дъмбели за задно рамо
5.разгъване на дъмбел зад глава
6.скрипец-трицепс
КОРЕМ(пак 3 кръга ) като горното
30 мин кардио
петък :
1.50 нормални клека ,
2.50 клека с дъмбели от по 6 кг
3. бедрено разгъване 3Х20
4.бедрено сгъване 3Х20
5.абдуктор колкото мога
6.аддуктор пак колкото мога
7.машина за дупе 4Х10 на всеки крак
КОРЕМ(пак 3 кръга)
30 мин кардио
коментари?
1гърди 3х8
2гръб 3х12
3рамо 3х10
краката ги разпредели и в 3-те тренировки и под 30 повторения не падай
корем по малко всеки път
кардио всеки път както си го писала.
махни бедреното разгъване - не ти трябва - имаш 2 клека, които товарят този мускул.
смени кросоувъра с водоравен лег или флайс
1 упражнение за трицепс в 1-ва трен 3х12
1 упр за бицепс във втора трен 3х12
1 упр бицепс и 1 упр трицепс на СуперСерия в трета трен 3х12
Ами грубо казано така ми звучи на мен.
Успех!
Мерси ,Митак!!!!! От понеделник започвам по тази програма!
А ето за днес:
1.Спорт-1 час аеробика ,танци и много ходене ( по магазини ) хаха :)
Храната :
1 грейпфрут веднага след ставане
1 час аеробика
2 яйца+краставица
след 2 часа: месо + салата+2 с.л. бял ориз
след 2 часа: кисело мляко + зеленчуци
танци
вечеря:месо+сирене+салата + зехтин
вечеря 2:салата + зехтин
предвид количествата на храната калорийте излизат къъъм 1550
много вода
Мнението беше редактирано от тайна. на 09.02.08 09:39.
днеска:
Спорт;трябваше да правя кардио на гладно ,но нещо ме боли крака и не мога да скачам хич =>отлага се
Храна:
1.за закуска хапнах 200-250 гр пил.бяло месо + 3 с.л. ориз
2.пиле+салата+зехтин
3.пиле+салата+зехтин
4.пиле+салата+зехтин
5.салата+зехтин
хахах :) изключително разнообразно :P
Днеска какво правих :
сутринта 30 мин на гладно скачане на въже +коремни преси , без фитнес .
1.3 яйца,2 с.л. 0,5% кисело мляко
2.кафе
3.2 яйца,200 гр 0,5% мляко +100 гр извара
4.супа телешко варено
5.пак телешко варено
(общо от 4. и 5. се събира маааксимум 1 малък картоф )
калорийте:около 1000
много вода
много чай
много вървене пеша
Мнението беше редактирано от тайна. на 13.02.08 17:35.
такааам малко позанемарила този дневник,но спазваща обещаното в него , съм (най-накрая) 58,5-59 кг -демек само 1 кг съм отслабнала ,но огледалото много ме устройва . През последните 2 седмици почти не съм яла въглехидрати и нито веднъж не съм прегрешавала :) ИИИ късата рокличка ми седеше супер хаха ( да,”скромна съм “,но нали трябва да се отчете резултата все пак ) :) Та сега продължаваме с подготовката за лятото хахах :)
За вчера няма да пиша ,защото вечерта беше “събитието” ииии много се отклоних от всякакви здравословни навици хах :)
Днес : танци
кафе,100 гр сирене
50 гр овесени ядки и 300 мл прясно мляко
салата,зехтин,2 сварени яйца
после ще има кисело мляко
иии салата + 100-150 гр месо
Това е :) На кг искам много скромно да отслабна -демек макс. още 2-3 . Огледалото продължава да ми е критерий .
Мнението беше редактирано от тайна. на 23.02.08 10:42.
кафе,35 грсинио сирене,50 гр сушеница , 100 гр макарони ,2 лъжици лютеница( след тая закускааа съм просто...)
салата,2 яйца ,малко зехтин
кисело мляко 3,6 % (200-250 гр )
салата,манджа ( кюфтета с чрвен сос -става ли ? при положение ,че каймата си е нормална(купена ),а не домашна? )
тренировката е вкъщи и само коремни(с тежест 3 кг ),лицеви опори(не много значително количество хах ) , клекове,скачане на въже 10-15 мин
мноооого вода
мнооооого седене вкъщи(= мнооого учене ) ;[
Мнението беше редактирано от тайна. на 24.02.08 09:55.
не знам за кой ден да го смятам-за вчера или днеска ,но в 2 и половина вечерта ядох вафли ная-4 броя + парче хлябс лютеница хахах :)
По-добре за вчера да бъде сметнато май :)
ДНЕС:
танци
кафе,3 яйца,10 -15 гр масло ,домат,краставица
после чак вечерта ще имам възможност за храна -300 гр пилешко с масло и салата със зехтин
после пак салата със зехтин
вода до обяд 2 литра , до вечерта дано да мога до 3 да стигна
TODAY:
1.кафе (мисля ,че вече съм пристрастена ,нещо като ритуал ми е 0хахах :) ) +100 гр сирене + 5-6 гр масло+1 голяма краставица
2.за обяд ще се хапват 2 яйца+ 10 гр масло +домашен доматен сок от консерва (към 400-500 мл )
3.в училище 150 гр заквасена сметана
4.после като се прибера ( късно ) ,предвид часа ще хапна една голяма слата с много зехтин :)
тренировки: танци (3h)
edit: еми всъщност вместо ядене 4.ядох мазна ама наиистина мн мазна наденица около 100 гр + 200 гр кисело мляко .... доста калорий са тва ама кво да се прави:) глад :)
Мнението беше редактирано от тайна. на 26.02.08 19:24.
26.02.08
21:39
3 часа танци не мога да изкарам и на 6 редбула пък квото ще да става... Евала че младо момиче като теб се е захванало сериозно със спорт, не останаха много като вас :) Браво и продължавай в същия дух ...
хехех мерси за подкрепата :) ;)
Днес план :
1,5 ч танци + домашна тренировка ( пак не ми остава време за фитнес и ...ще се отложии ) - скачане на въже ,лицеви опори колкото мога , коремни преси с тежест 3 кг ,защото толкова имам ииии клекчета :)
много седячка вкъщи-учене ;[
ХРАНА:
-кафе , 100 гр сирене ,10-12 гр масло
-2 яйца + 10 гр масло + салата чушки + домати
-в у-ще : 25 гр орехи , айрян
-салата+зехтин +някакво месо(малко) +10 гр масло
-по-късно .. масло 10-15 гр
така като гледам около 1700 -800 са калорийте.. :) не ги броя с точност ,само ориентировъчно да не се оливам все пак :)
вода вече пия ! Най-накрая :) ахахх :) И понеже знам ,че за тея неща “постигната цел” не е точно понятие за успех ,ще кажа ,че “поддържам целта” да пия вода xaxax :)
Хубав ден ;)
от сега пиша за утре :
спорт:3ч танци
храна :
-2 кафета (понеже ще ставам в 4 ) ,10 гр масло , кисело мляко 200 гр 3,6%,краставица
-10 гр масло
-50 гр печено кашу , 50 гр парен лешник ( нз кво значи парен ,нооо се тая ) :) хах :)
-150 гр заквасена сметана
-голяма салата със зехтин и сирене
около 1700 калорий ,може малко повече да са
Днес плана е изпълнен :) ,че даже и малко-по малко съм яла
за утре :
3 часа танци
понеже сутринта рано ще ходя да ми вземат кръв , храната ще започне малко по-различно и по-от късно
1.50 гр печено кашу
2.50 гр печено кашу + кисело мляко
3.150 гр заквасена сметана
4.огромна салата със зехтин и 15 гр масло
към 1500-600 калорий
Малко гадно се очертава да съм почт само на ядки и мляко ,ама кво да се прави :)
В тия жеги 3 литра вода са ми сигурни вече :) гордея се със себе си :) 8)
за днес да добавя към гореизброения план : ей сега папам картофи (манджа) ,мноого съм гладна
ето и утре какво ще има :
Спорт:дом.тренировка (скачане на въже,лицеви опори,коремни,клекове ииии квото се сетя ) -общо 1 час
+2,5 ч танци
храна :
1.салата + 2 яйца+ 10 гр масло ,кафе
2.салата+месо около 300 гр + зехтин
3.зеленчуци,масло 10-15 гр
4.огромна салата със зехтин и 200 гр сирене
калорий към 1700 ,може и повече да са
+ много вода + много седене освен тренировките-учене ;[
иии тва е общо взето за утре
п.с. ама как добре ми дойдоха тия картофки след тренировка хахахх:)
02.03
танци
1.400 мл прясно мляко , 3 с.л. овесени ядки
2.кафе
3.огромна салата със зехтин и 2 варени яйца с малко масло
4. пак салата със зехтин и сирене
03.03
тая нощ пак имаше “посещение” на хладилника - шоколад своге ЦЯЛ ...
Трябва да се стегна ,какви са тия нощни издънки напоследък...в 3 през нощта !;[
1.кафе,3 варени яйца ,домат,краставица
2.салата със зехтин ( зелена ,без яйце ) + 200 гр кисело мляко
3.салата +/- сирене + зехтин
4.салата зехтин + пилешко месо около 300 гр
към 1000 кал.
без спорт днеска
само седене ....
след 4-дневно продължително тъпкане с д не казвам какви неща , пак съм 60 кг.
Ще споделя и мерки ,които вече съм твърдо решена да разкарам ,заедно с върнатите кила ,за които се борих 1 месец !
височина -171 някъде
кила -60
дупе-94
талия-65
гр.оиколка-96,5-97
цел до лятото : дупето да намалее с 4 см ,а талията с поне 3
а последната цифричка е жжелателно да си остане такава хахах ;)
днес ,07.03.
1.след ставане 1 литър вода си лимон
2.закуска : 300 гр кис.мляко + 50 гр овесени ядки 8:00
9:30 кафе
3.обяд:12:00 : 3 варени яйца + салата + малко зехтин
4.училище:15:30-2 яйряна
тренировка танци
5.около 9:00 се очетава ,няма кога по-рано да ям : салата + сирене
От понеделник пак ще имам свободно време за фитнес , най-сетне да си пробвам сплит-а :)
Мнението беше редактирано от тайна. на 07.03.08 07:30.
Утре заминавам за първото моренце тази година със следните мерки :
95/61/90 ,56 кг
Всичко излишно го няма благодарение на много усилия ,но най-вече на последните 2 месеца (почти) без джънк фууд и с фитнес и танци .
От тук нататък ще се радваме на добра форма през лятото ,а следващите 4 месеца няма да ходя на фитнес ,ще има само танци, тичане и плуване .
След това - нов дневник , нови цели !