01.03.08
06:37
http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=more&p_id=92
Здравейте.Попаднах на няколко четива отностно фет и карбо блкерите и на хартия звучи привлекателно.Притеснявам ме обаче това ,което може да причини на стомаха.Другото е ,че при често приемане ,след спирането му ще има йо-йо ефект.Чудя се дали ако го приемам рядко,само в дни когато си нарушавам диетата, би имало лош ефект или пьк добьр :) Струва ми се не много хора са го взимали,пьк и май не е толкова достьпен този препарат.Някой ако има опит да каже :) Благодаря
01.03.08
22:53
Предполагам, че прочете материала за блокерите в изданието. Моето мнение е почти идентично с написаното в статията.
казано от Димитър Михайлов на 01.03.08, 22:53:
Предполагам, че прочете материала за блокерите в изданието. Моето мнение е почти идентично с написаното в статията.
Да ,прочетох я и за това мнението ми е на кантар и чакам някой да натежи с мнение и да го реша :)
02.03.08
08:25
Някой път в далечното бъдеще бих експериментирал по време на почитан от нас празник, съпроводен от тежко преяждане (макар че тогава влизат в играта просто ензимите). В общия случай обаче не бих тръгнал срещу природата по такъв начин.