Мнение за Програмата ми ?

RA

04.03.08
10:49

искам 4овек който разбира да ми каже дали програмата ми е добра. преди сам тренирал но спрях,и сега запо4нах пак.тренирах 1 месец об6ти упражнения и  скоро запо4нах с програма:

понеделник:  тренировка 1
1.Крака-клек с 6танга 4*15
повдигане на пръсти 3*15-20

2.гърди-повдигане на полулег 4*6-10
повдигане на лег 3*6-10

3.рамо-повдигане на 6танга зад врат 4*6-10
разтваряне на думбели в страни 3*10-12

вторник: тренировка 2
1.гръб-истегляне на скрипец(вертикално) 4*6-10
истегляне на скрипец хоризонтално 3*6-10

2.трицепс:
разгъване на скрипец 3*10-12
избутване от лег тесен хват 3*10-12

3.бицепс:
сгъване с 6танга прав 4*6-10
скотове 3*10-12

4.корем:
преси 3*15-20
повдигане на крака 15-20

сряда: по4ивка

4етвъртак: тренировка 1

петък:тренировка 2

събота и неделя по4ивка

искам мнение от хора които разбират ;)

04.03.08
11:56

На грешен път си, защото много неправилно си съчетал мускулните групи, и упражненията за мускулна група са ти малко на брой. Избери си някоя програма от сайта—> http://www.bb-team.org/fitness/workouts/all/

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.03.08 11:58.

Кажи си данните(ръст,тегло,някакви размери,храненето, суплименти взимаш ли? и т.н) Програмата е супер абсурдна за абсулютно всеки!

04.03.08
20:42

Чак пък супер абсурдна.
Сложи трицепса в ден едно. А в ден две сложи още нещо за гръб, и нещо за кръст. Например мъртва тяга. И най-добре сложи още един ден почивка, тренирай само три пъти седмично.

RA

05.03.08
18:41

em treniram ot 1 mesec predi sam treniral pak no sprqh zimata ne sam hodil… sega kato po4nah bqh 59 kg
sega sam 62kg .. 1.76sm   iii iskam da ka4vam tova e :)su6to spazvam hranitelen rejim :)..taq programa mi q prai instruktora vuv fitnesa,tai kajete kak da q podobrq 6tom ima gre6ki i info ako moje daide :)

Петко К - пиши на кирилица и не пускай поредни постове!

Мнението беше редактирано от Петко К на 05.03.08 19:47.

RA

05.03.08
21:37

ем тренирам от 1 месец,преди сам тренирал пак но спрях зимата не сам ходил...сега като по4нах бях 59 кг сега сам 62кг.. 1.76 см сам и искам да ка4а.су6то така спазвам хранителен режим :) ..тая програма ми я прай инструктора във фитнес,тай кажете как да я подобря 6том има гре6ки и инфо ако може за упражнени и т.н

Мисля , че няма смисъл само да флуудиме, ясно е , че си начинаещ и единственото което трябва да направиш е 2-3 месеца крагова програма която може да намериш в сайта... дори да се допиташ до някой инструктор, той ще ти предложи нещо подобно... такаче избери си една програма и се залавяи за работа :)

RA

05.03.08
22:28

казано от Николай Маринов на 05.03.08, 22:15:

Мисля , че няма смисъл само да флуудиме, ясно е , че си начинаещ и единственото което трябва да направиш е 2-3 месеца крагова програма която може да намериш в сайта... дори да се допиташ до някой инструктор, той ще ти предложи нещо подобно... такаче избери си една програма и се залавяи за работа :)

а как да избера някоя която 6те е правилна..дай съвет :)

06.03.08
04:43

Програмата е твърде натоварена -  4 пъти седмично като се въртят мускулните групи по 2 пъти седмично и се тренират по 3 групи на тренировка, прасци не ти трябва да ги тренираш още, тренировката за гръб е неефективна.
Най - добре вземи програма по 3 дневен сплит където се комбинират по 2 мускулни групи на ден.

Ето тази е най-удачна за теб в момента http://www.bb-team.org/workout/1359/ , правия 3-4 седмици. После ще минеш на друга.

RA

06.03.08
09:20

казано от Николай Маринов на 06.03.08, 07:53:

Ето тази е най-удачна за теб в момента http://www.bb-team.org/workout/1359/ , правия 3-4 седмици. После ще минеш на друга.

тва е об6та тренировка аз ве4е я правих първия месец :)

http://www.bb-team.org/workout/1358/ опитай тази при мен преди даде голям напредак... Аз лично я коригирах като намалих за свяко упражнение по 3 серии, в деня за гърдите между гърдите и бицепса правих една преса за средното рамо, и това ми беше тренировката за рамо(предното се натоварваше, поне за мен достатачно от гардите и с пресата го довършвах) като добиеш още опит може да вкараш още едно упражнение за средното рамо, аз лично смятам, че не бива да се развива прекумерно предното рамо, защото по този начин уграничава развитието на гардите в горната им странична част(точно до предното рамо). Друга курекция която правих е , че не винаги тренирах трапеца(при мен той е добре развит) защото щях да го развия прекомерно и щеше да ме стесни като цялостна визия. Корема го правех в един или два от почивните дни(сутрин малко преди втората закуска) за да се тонизирам, не го претренирах по 2 упражнения мах.... Денят за крака остава само за тях, за мен лично, когато се тренират крака, в деня при тях нищо друго не трябва да има, защото те израсходват предостатачно енергия(дори толкова,че неможе да стигнеш до прасците :) ). Тези изменения при мен донесуха голям успех, но голяма заслуга имаше и храненето и добавките...., но програмата като цяло ми допадна много и мисля е добра идея след секи тренировачен ден да има почивен, та дори и за напредналите, въобще за организма е супер може да се въстанови, и не си толкова податлив на болести(вследствие спадът на имунитета от честите тренировки) Успех! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1