05.03.08
16:55
Здравейте сички.Наскоро се бих и видях че трябва да стегна коремните мусколи ама отстрани.Да пазат черния дроб че боли като удрят.Дайте някакви ефеткивни упражнение да го стегна малко.Мерси предварително!
05.03.08
17:17
я прегледай пак сайта като хората или по-точно упражненията за корем
05.03.08
17:31
една ракия от мене ;) мерси
06.03.08
06:50
Ренегатско гребане(Renegate rows). Това е супер брутално упражнение :) .
http://www.mikemahler.com/images/photos/kbinfo_renegaderow.jpg
Пусни един search в youtube и ще видиш как точно се прави(повечето май го правят с дъмбели не с ball-совете).
Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 06.03.08 06:51.
Според мен изобщо не трябва да разчиташ на това за да преодулееш проблема. Няма човек който като му вкарат едно сериозно хиза гери в трупа да не се привие.
Иначе прави странични преси в легнало положение, каквито правят футболистите.
Има и други упражнения от римско столче примерно, но според мен е е добре да се правят тъй като товарят доста кръста и гръбнака и може да ти създаде проблем по-късно. Особено с небора техника, както често става...
А на тренировка не трябва да се стига до удари, така че да те боли зверски, опасно е.
Мнението беше редактирано от tpd на 06.03.08 12:03.
Хващаш два дъмбела, отсрани до тялото и почваш наклони наляво-надясно с поразкрачени крака.
Бързина и 50-60 повторения, 3-4 серии.
Направи големи мускули на ръцете и краката.Тъй че да ги биеш без да те бият.Забиваш им един и ги нокаутираш
Има няколко вида коремни преси и няколко упражнения с дъмбели, но мойе да си пази6 корема като си вдигнеш крака но трябва да внимаваш защото се губи баланс така , пък иначе пази главата щото колкото и мускули да има6 главата е незащитена
08.03.08
13:30
http://www.bb-team.org/exercise/2425/
Мисля че това ще свърши работа
Чел съм, че някои културисти не обичат да правят упражнения за странични коремни мускули, защото това разширява корема и се губи V формата. Така че ти препоръчвам да не правиш за косите мускули (мисля че така също може да се нарекат). Но имам чувството, че не за това питаш.Разбирасе, че няма да помогне в боя