Помощ за Фитнес Програма!

05.03.08
19:37

Значи начинаещ съм и искам ако може някой който вече има опит да ми помогне с програмата ми.Искам да развия бицепс,трицепс,гръб,корем,гърди,крака и да направя добър релеф.Ходя 3-пъти седмично Понеделник,Сряда,Петък.
Мисля програмата да ми е:Понеделник:Бицепс,Гърди
                            Сряда:Трицепс,Гръб
                            Петък: Корем и крака и по-малко от останалите Събота и неделя:почивка
Ако не е хубава,искам да помоля някой да ми каже как ще е най-добре.
    П.С: Прочел съм много неща  в сайта и вече от няколкото пъти ходене на фитнес знам и повечето уреди за коя мускулна група са.

05.03.08
19:55

Програмата е мн добра само не разбрах каде ти са “рамената” от това което си написал
Раменете ги сложи при краката в петак.Но аз ти препорачвам да започнеш по програма за начинаещи

Мнението беше редактирано от SyncMaster на 05.03.08 19:59.

05.03.08
20:05

аха ок.А каква е програмата за начинаещи

06.03.08
07:09

казано от Exclusive на 05.03.08, 20:05:

аха ок.А каква е програмата за начинаещи

Виж тази http://www.bb-team.org/workout/1359/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1