Tribulus terrestris

12.12.04
14:02

Четох за добрите му св-ва.Лошите му страни?И още нещо - числят го за билка,но...дали е така наистина?

12.12.04
22:30

Билка е разбирасе ! Бабини заби му викат в България билкарите !
по-здрави

13.12.04
01:54

Добро ли е?Има ли (шибани) странични ефекти?
По-леко с нецензурните думи. :)
Mr_Muskul

13.12.04
02:06

Възможно е да получиш: акне и косопад. Това е в случай, че си предразположен. Освен това след месец до два използване го спираш за същият период от време. Като цяло няма известни странични ефекти.

13.12.04
22:12

Косопад,акне?!!?Акнете...айде да се надявам,че няма да се получи,но КОСОПАД?!?!!?Тва е трагедия бе братко!!! :shock:  :shock:  :shock:  :!:  :?:  :!:

13.12.04
22:39

[quote author=“Black_master”]Косопад,акне?!!?Акнете...айде да се надявам,че няма да се получи,но КОСОПАД?!?!!?Тва е трагедия бе братко!!! :shock:  :shock:  :shock:  :!:  :?:  :!:

:lol: Aми ти как очакваш да действа тестостерона :)  :?:
Тези които са генетично предразположени към косопад (по майчина линия се предава), да стоят на далеч към продукти увеличаващи тестостерона, прохормони и стероиди. Лошата новина за генетично предразположените е, че са нужни малки дози повишаване на тест-а, че да се получи засилване на косопада.. така, че умната  :twisted:

14.12.04
01:46

[quote author=“perlsite”][quote author=“Black_master”]Косопад,акне?!!?Акнете...айде да се надявам,че няма да се получи,но КОСОПАД?!?!!?Тва е трагедия бе братко!!! :shock:  :shock:  :shock:  :!:  :?:  :!:

:lol: Aми ти как очакваш да действа тестостерона :)  :?:
Тези които са генетично предразположени към косопад (по майчина линия се предава), да стоят на далеч към продукти увеличаващи тестостерона, прохормони и стероиди. Лошата новина за генетично предразположените е, че са нужни малки дози повишаване на тест-а, че да се получи засилване на косопада.. така, че умната  :twisted:

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, т`ва що не го написахте като аз пуснах темата за трибулус терестрис? Не е честно - сега на мен ще ми пада косата :evil:

26.12.04
22:40

Билкта няма абсолютно никакви странични действия, поне засега се изследва и не е публикувано! Този косопад незнам кой го развива като теория, но ви гарантирам че странични действия не се наблюдават! Акне - абсурд! Говорим за правилно дозиране от грам, грам и половина билка на ден!
Прием се први и на всеки осми ден се чисти за два, после пак се почва.
Билката се нарича Бабиби зъби - Tribullus terrestris, семейство Asteraceae. Търговското наименувание е Трибестан или трибулус. Vemo произвидителя предлага над 65% активност на растителните сапунини, което я прави фаворит на пазара!

BO

27.12.04
22:28

[quote author=“perlsite”][quote author=“Black_master”]Косопад,акне?!!?Акнете...айде да се надявам,че няма да се получи,но КОСОПАД?!?!!?Тва е трагедия бе братко!!! :shock:  :shock:  :shock:  :!:  :?:  :!:

:lol: Aми ти как очакваш да действа тестостерона :)  :?:  ...

добре де, не може при всеки, който е с големи нива на тестостерона да се получава косопад?! Има билдъри, които пращят от тестостерон и дори са взимали вредните стероиди и пак са си с коса... примери много... дори Арни е пример за това... :idea:

27.12.04
23:34

[quote author=“aeshna”]Билкта няма абсолютно никакви странични действия, поне засега се изследва и не е публикувано! Този косопад незнам кой го развива като теория, но ви гарантирам че странични действия не се наблюдават! Акне - абсурд! Говорим за правилно дозиране от грам, грам и половина билка на ден!

Много реклами брато четеш  :lol:

Само като прочета “няма абсолютно никакви странични действия” и можете да прецените сами за компетентността на такова мнение. Аз мога пък да гарантирам сериозно увеличаваме на косопада за повечето хора използвали Трибулус, които са предразположени към андрогенен косопад :wink: Ако беше реклама щях даже да кажа, че предлагам 30 дена гаранция за връщане на парите, ако не получите косопад  :lol:
Ако не сте предразположени.. може да изпиете и кофи и да не получите косопад  :twisted:

27.12.04
23:49

Гарантирай си колкото искаш, но не гарантирай мнението си за моята компетентност! И именно защото не ме познаваш, не ме наричай брато, защото не съм ти брат.
И как ще гарантираш “сериозно увеличаване на косопада” - с твоята прическа ли с какво????
Аз чета литература, а не реклами. като гледам по стила ти на писане, ти именно си човека дето разбира от реклама - “гарантирам” - ами дерзай тогава, само не ме комнетирай! Едно е сигурно - образованията ни са различни с твоето, а моето по-се доближава до висшите растения и техните съставки, така че - НЕ ГАРАНТИРАЙ!

С поздрав за здрав дух!

BO

27.12.04
23:53

ей aeshna - брато, по-спокойно... тук в този форум не сме дошли да си вдигаме кортизола!

поздрави!

27.12.04
23:54

[quote author=“bobtosh”]добре де, не може при всеки, който е с големи нива на тестостерона да се получава косопад?! Има билдъри, които пращят от тестостерон и дори са взимали вредните стероиди и пак са си с коса... примери много... дори Арни е пример за това... :idea:

Да, така е.. за това има предразположени и не предразположени билдъри  :lol: Ако родителите и/или братята и/или близките роднини на вашата майка (т.е. по майчина линия) са гологлави, особено ако започват да оплешевяват още на 23-25 години то вие сте от онези “късметлии” които много вероятно да го закъсат. Всъщност само факта, че тренирате спорт като ББ ще ви донесе засилен косопад (това го наблюдавам и е често срещано сред билдърите - има си и признаци) поради факта, че тежките тренировки водят да засилено освобождаване на хормони включително и тестостерон (респективно DHT)! Използването на какъвто и да е тест стимулатор (включително и Трибулус) води до засилване в голяма степен на този процес. Факт е (според СоФарма), че най-голям ефект Трибулуса има в/у хората с намалено производство на тест (в следствие на дисбаланс/употреба на стероиди/ и др.), докато постигане на нива над нормалното е доста минимално. Да, при по-големи дози от Трибулус приложени в/у активно трениращи и правилно хранещи се спортисти води до максимално увеличаване на тест-а с 30%, което за горе посочените, предразположени индивиди може да доведе до сериозно оплешевяване!

28.12.04
00:01

[quote author=“aeshna”]Гарантирай си колкото искаш, но не гарантирай мнението си за моята компетентност! И именно защото не ме познаваш, не ме наричай брато, защото не съм ти брат.
И как ще гарантираш “сериозно увеличаване на косопада” - с твоята прическа ли с какво????
Аз чета литература, а не реклами. като гледам по стила ти на писане, ти именно си човека дето разбира от реклама - “гарантирам” - ами дерзай тогава, само не ме комнетирай! Едно е сигурно - образованията ни са различни с твоето, а моето по-се доближава до висшите растения и техните съставки, така че - НЕ ГАРАНТИРАЙ!

С поздрав за здрав дух!

Сори, че те нарекох “брато”.. сигурно не обичаш да се държат приятелски с теб  8)
Да, от собствен опит пиша :lol: Говорил съм с медицински лица, както и съм чел доста литература по въпроса за това как действа дехидротестостерона върху фикула на косъма  :lol:
Готов съм на 100% да споря с теб, стига да запазиш коректността на диалога  8)
P.S. Моето образование е висше.. това е само за да разпаля искрата още повече  :twisted:

28.12.04
00:28

Чесно казано това със страничните ефекти на трибестана ми завучи като подземният  живот на картофите и тн. . Но не бива да се прекалява и с това.
по-здрави

28.12.04
00:37

perlsite, добре!
Няма сега война да си обявяваме! Виждам че си уверен , но и аз също! Също и аз съм с висше!
Но и от друга страна ми запали интерса, какви точно са ти знанията относно трибулус, готов съм да ги изслушам, но после и тии моите! Ок??

28.12.04
00:59

Далеч не съм професор, прекарал 20 години в изследване на тази билка, за това ще се въздържа само фактите изнесени от СоФарма (подробно инфо от tribestan.com), а именно, че не е известен начина на действие по който Трибулуса повишава нивото на тестостерона(без да задейства обратната връзка с която да се наруши баланса на хормоните). Второ СоФарма твърди, че няма известни странични ефекти, а не че няма изобщо такива (както се изрази ти). Тези два факта които изтъкнах водят до постовете ми по-горе  8) Ако ти си на ясно как точно действа тази билка ще съм ти много благодарен да ни обясниш...
Проблема не е в самата билка а във факта, че повишава теста в кръвта, при мен това е било съпроводено със сериозно акне и засилен косопад при приемането на Трибулус!

P.S. http://tribestan.com/tribulus_424_012.phtml (потърсете за “DHT”) Мисля, че доста ясно са се изразили хората...  :wink:

28.12.04
01:05

Ок, ако искаш прати ми на aeshna_bg@yahoo.com ICQ номера си! Мога да ти предложа нещо!
И аз съм далеч от нивото на професор, но ме интересуват такива нестандартни източници за набавяне на стимулатори за отделяне на собствена продукция хормони. Да сте чували за перлен хайвер??  :wink:
Перлсайт, драсни ми номера си на пощата и аз ще ти дам моя, ок?

28.12.04
01:13

Не, не.. мен няма да убедиш за нещо което съм изпитал на собствен гръб! По-добре ако имаш качествена информация, то тя ще бъде полезна за хората във форума... Всеки да си решава сам за себе си  8)

28.12.04
01:15

ОК

28.12.04
13:16

Perlsite,прав си.Доколкото знам (един приятел има сериозен проблем с косопада)хората  генетично предразположени към косопад няма начин да се измъкнат,а увеличаването на тестостерона и успоредно с това DHT по какъвто и начин да е ще забърза неизбежното.Лекари са му го казали.

28.12.04
17:18

Преди време мернах някъде из форума да се казва, че Трибестана на Софарма е най-добър, но пък бил само за износ и не се намирал из аптеките. Така ли е и колко струва ако се намира някъде?

28.12.04
17:20

Дали е най-добър.. това не е 100% сигурно, но все пак е от добрите варианти. Има го в аптеките, цената му беше 28лв последния път като го гледах.. иначе има и по-евтини алтернативи.

HE

28.12.04
17:23

30 лв. днес ми го донесоха - иначе в почти всяка аптека го има в опаковката са 60 хапчета.

28.12.04
17:35

И за колко време стига една опаковка?

BO

28.12.04
17:54

на Пиротска 12 - струва 26 лв, 60 капсули, по 2 капсули на ден = 30 дни. успех... аз за 1 път го почнах от вчера...

28.12.04
17:58

За 30 лв може да се намери прахообразна форма на трибулус.
Но вече как ще ви е отрази, поне вече аз съм объркан. на мен ми действа добре, с косопад и акне нямам проблеми, но имайки предвид гореописаните симптоми при някои, не се наемам да препоръчвам използването му.
8) 30 лв е на Вемо производител, и го търсете в специализираните магазини.

Успех

28.12.04
18:01

а bobtosh виждам че е прецизен в цените за Пиротска - за капсулите. За прахообразната стана ясно, perlsite посочи Трибестан - софарма - 28. Аз също съм запознат с такива цени!
  :wink:

HE

28.12.04
18:11

на Мусаши е 22 лева

28.12.04
19:07

Пил съм на Буров (Трибестфорс) и на Vemo-99 трибулуса
Цената на Vemo-99 (сух екстракт) е 17лв (90 капсули по 0.2гр)
Можете да поръчате http://www.vemo-99.hit.bg/ или да се разходите до офиса им (7-ми км)

28.12.04
20:18

доволен ли си от Вемо-то

29.12.04
02:22

Ами.. зависи :)
Ако става дума за ефект в/у хормоните.. да.. определено и двата трибулуса си работеха.. това се отрази и в/у настроението ми (което се повиши) и върху силата, както и в/у половата система.
Не съм доволен по принцип от акнето и засиления косопад в периода на прием на трибулуса... но това не засяга всички хора.. така, че е ок според мен  8)

BO

29.12.04
11:11

Между другото гледайте срока на годност като купувате... аз все забравям за това. На тоя трибулус дето го купих не му личи никак срока.. ама то така е май за всички добавки от магазина на П. :shock:

08.11.05
15:48

А някой може ли да ми каже как точно се пие и кога и по колко грама

08.11.05
16:48

На 2-3 приема по време на хранене.
Обща дневка доза: Минимум 1-1.5 грама (минимум!!!)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1