12.12.04
14:02
Четох за добрите му св-ва.Лошите му страни?И още нещо - числят го за билка,но...дали е така наистина?
13.12.04
01:54
Добро ли е?Има ли (шибани) странични ефекти?
По-леко с нецензурните думи. :)
Mr_Muskul
Възможно е да получиш: акне и косопад. Това е в случай, че си предразположен. Освен това след месец до два използване го спираш за същият период от време. Като цяло няма известни странични ефекти.
13.12.04
22:12
Косопад,акне?!!?Акнете...айде да се надявам,че няма да се получи,но КОСОПАД?!?!!?Тва е трагедия бе братко!!! :shock: :shock: :shock: :!: :?: :!:
:lol: Aми ти как очакваш да действа тестостерона :) :?:
Тези които са генетично предразположени към косопад (по майчина линия се предава), да стоят на далеч към продукти увеличаващи тестостерона, прохормони и стероиди. Лошата новина за генетично предразположените е, че са нужни малки дози повишаване на тест-а, че да се получи засилване на косопада.. така, че умната :twisted:
:lol: Aми ти как очакваш да действа тестостерона :) :?:
Тези които са генетично предразположени към косопад (по майчина линия се предава), да стоят на далеч към продукти увеличаващи тестостерона, прохормони и стероиди. Лошата новина за генетично предразположените е, че са нужни малки дози повишаване на тест-а, че да се получи засилване на косопада.. така, че умната :twisted:
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, т`ва що не го написахте като аз пуснах темата за трибулус терестрис? Не е честно - сега на мен ще ми пада косата :evil:
Билкта няма абсолютно никакви странични действия, поне засега се изследва и не е публикувано! Този косопад незнам кой го развива като теория, но ви гарантирам че странични действия не се наблюдават! Акне - абсурд! Говорим за правилно дозиране от грам, грам и половина билка на ден!
Прием се први и на всеки осми ден се чисти за два, после пак се почва.
Билката се нарича Бабиби зъби - Tribullus terrestris, семейство Asteraceae. Търговското наименувание е Трибестан или трибулус. Vemo произвидителя предлага над 65% активност на растителните сапунини, което я прави фаворит на пазара!
27.12.04
22:28
:lol: Aми ти как очакваш да действа тестостерона :) :?: ...
добре де, не може при всеки, който е с големи нива на тестостерона да се получава косопад?! Има билдъри, които пращят от тестостерон и дори са взимали вредните стероиди и пак са си с коса... примери много... дори Арни е пример за това... :idea:
[quote author=“aeshna”]Билкта няма абсолютно никакви странични действия, поне засега се изследва и не е публикувано! Този косопад незнам кой го развива като теория, но ви гарантирам че странични действия не се наблюдават! Акне - абсурд! Говорим за правилно дозиране от грам, грам и половина билка на ден!
Много реклами брато четеш :lol:
Само като прочета “няма абсолютно никакви странични действия” и можете да прецените сами за компетентността на такова мнение. Аз мога пък да гарантирам сериозно увеличаваме на косопада за повечето хора използвали Трибулус, които са предразположени към андрогенен косопад :wink: Ако беше реклама щях даже да кажа, че предлагам 30 дена гаранция за връщане на парите, ако не получите косопад :lol:
Ако не сте предразположени.. може да изпиете и кофи и да не получите косопад :twisted:
Гарантирай си колкото искаш, но не гарантирай мнението си за моята компетентност! И именно защото не ме познаваш, не ме наричай брато, защото не съм ти брат.
И как ще гарантираш “сериозно увеличаване на косопада” - с твоята прическа ли с какво????
Аз чета литература, а не реклами. като гледам по стила ти на писане, ти именно си човека дето разбира от реклама - “гарантирам” - ами дерзай тогава, само не ме комнетирай! Едно е сигурно - образованията ни са различни с твоето, а моето по-се доближава до висшите растения и техните съставки, така че - НЕ ГАРАНТИРАЙ!
С поздрав за здрав дух!
27.12.04
23:53
ей aeshna - брато, по-спокойно... тук в този форум не сме дошли да си вдигаме кортизола!
поздрави!
[quote author=“bobtosh”]добре де, не може при всеки, който е с големи нива на тестостерона да се получава косопад?! Има билдъри, които пращят от тестостерон и дори са взимали вредните стероиди и пак са си с коса... примери много... дори Арни е пример за това... :idea:
Да, така е.. за това има предразположени и не предразположени билдъри :lol: Ако родителите и/или братята и/или близките роднини на вашата майка (т.е. по майчина линия) са гологлави, особено ако започват да оплешевяват още на 23-25 години то вие сте от онези “късметлии” които много вероятно да го закъсат. Всъщност само факта, че тренирате спорт като ББ ще ви донесе засилен косопад (това го наблюдавам и е често срещано сред билдърите - има си и признаци) поради факта, че тежките тренировки водят да засилено освобождаване на хормони включително и тестостерон (респективно DHT)! Използването на какъвто и да е тест стимулатор (включително и Трибулус) води до засилване в голяма степен на този процес. Факт е (според СоФарма), че най-голям ефект Трибулуса има в/у хората с намалено производство на тест (в следствие на дисбаланс/употреба на стероиди/ и др.), докато постигане на нива над нормалното е доста минимално. Да, при по-големи дози от Трибулус приложени в/у активно трениращи и правилно хранещи се спортисти води до максимално увеличаване на тест-а с 30%, което за горе посочените, предразположени индивиди може да доведе до сериозно оплешевяване!
[quote author=“aeshna”]Гарантирай си колкото искаш, но не гарантирай мнението си за моята компетентност! И именно защото не ме познаваш, не ме наричай брато, защото не съм ти брат.
И как ще гарантираш “сериозно увеличаване на косопада” - с твоята прическа ли с какво????
Аз чета литература, а не реклами. като гледам по стила ти на писане, ти именно си човека дето разбира от реклама - “гарантирам” - ами дерзай тогава, само не ме комнетирай! Едно е сигурно - образованията ни са различни с твоето, а моето по-се доближава до висшите растения и техните съставки, така че - НЕ ГАРАНТИРАЙ!
С поздрав за здрав дух!
Сори, че те нарекох “брато”.. сигурно не обичаш да се държат приятелски с теб 8)
Да, от собствен опит пиша :lol: Говорил съм с медицински лица, както и съм чел доста литература по въпроса за това как действа дехидротестостерона върху фикула на косъма :lol:
Готов съм на 100% да споря с теб, стига да запазиш коректността на диалога 8)
P.S. Моето образование е висше.. това е само за да разпаля искрата още повече :twisted:
Чесно казано това със страничните ефекти на трибестана ми завучи като подземният живот на картофите и тн. . Но не бива да се прекалява и с това.
по-здрави
perlsite, добре!
Няма сега война да си обявяваме! Виждам че си уверен , но и аз също! Също и аз съм с висше!
Но и от друга страна ми запали интерса, какви точно са ти знанията относно трибулус, готов съм да ги изслушам, но после и тии моите! Ок??
Далеч не съм професор, прекарал 20 години в изследване на тази билка, за това ще се въздържа само фактите изнесени от СоФарма (подробно инфо от tribestan.com), а именно, че не е известен начина на действие по който Трибулуса повишава нивото на тестостерона(без да задейства обратната връзка с която да се наруши баланса на хормоните). Второ СоФарма твърди, че няма известни странични ефекти, а не че няма изобщо такива (както се изрази ти). Тези два факта които изтъкнах водят до постовете ми по-горе 8) Ако ти си на ясно как точно действа тази билка ще съм ти много благодарен да ни обясниш...
Проблема не е в самата билка а във факта, че повишава теста в кръвта, при мен това е било съпроводено със сериозно акне и засилен косопад при приемането на Трибулус!
P.S. http://tribestan.com/tribulus_424_012.phtml (потърсете за “DHT”) Мисля, че доста ясно са се изразили хората... :wink:
Ок, ако искаш прати ми на aeshna_bg@yahoo.com ICQ номера си! Мога да ти предложа нещо!
И аз съм далеч от нивото на професор, но ме интересуват такива нестандартни източници за набавяне на стимулатори за отделяне на собствена продукция хормони. Да сте чували за перлен хайвер?? :wink:
Перлсайт, драсни ми номера си на пощата и аз ще ти дам моя, ок?
Не, не.. мен няма да убедиш за нещо което съм изпитал на собствен гръб! По-добре ако имаш качествена информация, то тя ще бъде полезна за хората във форума... Всеки да си решава сам за себе си 8)
Perlsite,прав си.Доколкото знам (един приятел има сериозен проблем с косопада)хората генетично предразположени към косопад няма начин да се измъкнат,а увеличаването на тестостерона и успоредно с това DHT по какъвто и начин да е ще забърза неизбежното.Лекари са му го казали.
Преди време мернах някъде из форума да се казва, че Трибестана на Софарма е най-добър, но пък бил само за износ и не се намирал из аптеките. Така ли е и колко струва ако се намира някъде?
Дали е най-добър.. това не е 100% сигурно, но все пак е от добрите варианти. Има го в аптеките, цената му беше 28лв последния път като го гледах.. иначе има и по-евтини алтернативи.
28.12.04
17:23
30 лв. днес ми го донесоха - иначе в почти всяка аптека го има в опаковката са 60 хапчета.
28.12.04
17:54
на Пиротска 12 - струва 26 лв, 60 капсули, по 2 капсули на ден = 30 дни. успех... аз за 1 път го почнах от вчера...
За 30 лв може да се намери прахообразна форма на трибулус.
Но вече как ще ви е отрази, поне вече аз съм объркан. на мен ми действа добре, с косопад и акне нямам проблеми, но имайки предвид гореописаните симптоми при някои, не се наемам да препоръчвам използването му.
8) 30 лв е на Вемо производител, и го търсете в специализираните магазини.
Успех
а bobtosh виждам че е прецизен в цените за Пиротска - за капсулите. За прахообразната стана ясно, perlsite посочи Трибестан - софарма - 28. Аз също съм запознат с такива цени!
:wink:
28.12.04
18:11
на Мусаши е 22 лева
Пил съм на Буров (Трибестфорс) и на Vemo-99 трибулуса
Цената на Vemo-99 (сух екстракт) е 17лв (90 капсули по 0.2гр)
Можете да поръчате http://www.vemo-99.hit.bg/ или да се разходите до офиса им (7-ми км)
Ами.. зависи :)
Ако става дума за ефект в/у хормоните.. да.. определено и двата трибулуса си работеха.. това се отрази и в/у настроението ми (което се повиши) и върху силата, както и в/у половата система.
Не съм доволен по принцип от акнето и засиления косопад в периода на прием на трибулуса... но това не засяга всички хора.. така, че е ок според мен 8)
29.12.04
11:11
Между другото гледайте срока на годност като купувате... аз все забравям за това. На тоя трибулус дето го купих не му личи никак срока.. ама то така е май за всички добавки от магазина на П. :shock: