06.03.08
10:39
Ще има ли негативен ефект, ако разделям една тренировка на две части, съответно сутрин и вечер? Примерно правя цяло тяло - набиране, гребане, тяга, лежанка, военни преси и бицепс, обаче сутрин нямам време и правя само набиране, гребане и тяга, а привечер довършвам - лежанка, преси и бицепс.
Според мене тренировката трябва да бъде веднъж дневно ако може вечер ( уж било по добре ).Сега вече има хора които тренират по 2 пъти дневно ама по това което написа сигурно тренираш 1 път или 2 пъти седмично при положение че правиж лежанка вечер (гърди) и гръб сутрин.Мисълта ми е може гръб сутрин бицепц или трицепс вечер но това което си написал не е добре ,а и не мисля че след тази сутришна тренировка ще имаш сили за вечерната :) поне това е моето мнение
06.03.08
11:04
3-4 пъти седмично тренирам. И до сега не съм я разделял така, обаче си го мислех, ‘щото съм втора смяна и така ще ми е по-удобно
06.03.08
11:54
Двуразова тренировка се казва това, но тя е за по - различна цел. Правят се две тежки тренировки за да са на макс, а не половин тренировка сутрин и половин вечер. От колко до колко ви работи залата, че чак нямаш време вечер?
Аз съм против подобен начин на трениране, най-малкото че е изтощаващо, а да не говорим за двуразова тренировка ако се прави...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.03.08 12:02.