Стягане и оформяне :)

07.03.08
19:21

До тази седмица карах на качване на килата и сила ;) Сега искам да стегна и оформя това което съм направил ;) Бихте ли ме насочили към 4дневна програма с кардио! И понеже да не исползвам друга тема искам да се запитам кажете ми някой опражнения за рамо :) изобщо не ми върви рамото да не говориме че нямам никфо задно рамо ;)

http://www.bb-team.org/workout/1285/

Задното рамо е малък и труден за натоварване мускул. Предлагам ти суперсерия която е почти като това в тренировката по - горе.
След гърба прави разтваряне с дъмбели от наклон - 3 - 4 серии по 12 повторения в суперсерия с пек - бек(надявам се знаеш какво е това) - 12-15 повторения.
Номера при този мускул е да се съсредоточиш максимално на него. Да усещаш всяко повторения. Ако просто дърпаш без никаква мисъл по - добре го изпусни и минавай натам.

07.03.08
23:43

Трябв ми някоя програма с повече натоварвания :) Примерно неможе ли 1 мускол да го тренирам 2пати на седмица ;)
П.С. И да попитам като правя крака, оголемява ли ми се гъза и краката, че така дочух ;)
П.С. понеже в фитнеса нема пек-бек машина може ли да го правя с дъмбели :)

Мнението беше редактирано от Mcrady на 07.03.08 23:48.

08.03.08
07:19

П.С. И да попитам като правя крака, оголемява ли ми се гъза и краката, че така дочух wink

А като правиш бицепс той става ли по-голям? Да нали? Еми и с краката е същото - колкото повече ги тренираш, толкова по-големи и по-малко женствени ще бъдат. А гъза расте от банички с боза.

08.03.08
08:12

Нямаш пек-бек => правиш с дъмбели.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1