04.03.08
14:05
Здравейте имам малък проблем искам да си направя корема и същото време и да качвам мускулна маса.... , ако правя кардио знам , че малко или много ще ми се намали мускулната маса...всмисал аз няма какво толко да чиста освен малко корема щотот горните плочки горе доло сам ги направил , но от доло има малко мазнинка да се топи и искам да ми кажете некоя добавка или незнам какво да ги направя без да губя маса с кардиото... , не съм за л-карнитин ако ми го препоръчате...
има подобна тема с ясни примери малко по надолу в форума.Разгледай! http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31057/
04.03.08
18:52
Значи като гледам какво си написал според мен ти си обикновено билдърче което иска да изглежда добре най-вече за лятото. Така че аз имам неколко предложения за тебе. Значи внимавай какво ядеш иначе си продължавай с трениране за маса и диета за маса,просто гледай да не ядеш мн мазно. Или пък прави малко кардио в некои от дните дет не тренираш. Ти казваш че не е много значи ще се оправи бързо. Съчетай малко кардио с трениране за маса няма да ти навреди. Така мисля аз. Нема смисъл от добавки.
казано от cecko на 04.03.08, 14:05:
Здравейте имам малък проблем искам да си направя корема и същото време и да качвам мускулна маса.... , ако правя кардио знам , че малко или много ще ми се намали мускулната маса...всмисал аз няма какво толко да чиста освен малко корема щотот горните плочки горе доло сам ги направил , но от доло има малко мазнинка да се топи и искам да ми кажете некоя добавка или незнам какво да ги направя без да губя маса с кардиото... , не съм за л-карнитин ако ми го препоръчате...
Приемът на ВСАА, Протеин, Глутамин, Аминокиселини ще задържи мускулната ти маса въпреки кардиото.
05.03.08
12:54
нали от глутамина уж нямаше ефект, :р
казано от Тютчев на 05.03.08, 12:54:
нали от глутамина уж нямаше ефект, :р
Ами, осезаем ефект няма :)